2017 3

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜ-Θ

    


 Κομοτηνή, 22 Φεβρουαρίου 2011      

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Γ. Κακουλίδη 1 - 69100 Κομοτηνή
Τηλ: 25313 - 52150 / 1
FAX: 25313 – 52159
Email: press.amth@gmail.com
Website: http://pamth.gov.gr/        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει από 3 έως 5 Μαρτίου 2011 το 6ο Ετήσιο Συνέδριο του Δικτύου Περιφερειών Ανατολικών Εξωτερικών Συνόρων της Ε.Ε. (NEEBOR), το οποίο θα διεξαχθεί στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο - Ξενοδοχείο Alexander Beach, στην Αλεξανδρούπολη.

Το Δίκτυο των Περιφερειών των Ανατολικών Εξωτερικών Συνόρων της Ε.Ε., ιδρύθηκε το 2005 στις Βρυξέλλες και αποτελείται από 35 περιφέρειες από 12 κράτη-μέλη της ΕΕ, καθώς και από μία υποψήφια χώρα της ΕΕ (Κροατία) και μια χώρα (Νορβηγία) του «ΕΟΧ-ΕΖΕΣ» (Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος - Ευρωπαϊκή Ζώνη  Ελεύθερων Συναλλαγών). Το δίκτυο αποσκοπεί στην αύξηση της ευαισθητοποίησης των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, των κρατών μελών της, των περιφερειών και των τοπικών αρχών, καθώς και των πολιτικών οργανώσεων εκατέρωθεν των συνόρων της Ε.Ε., σχετικά με τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα της διασυνοριακής περιοχής. 

Το «NEEBOR» αποτελεί ουσιαστικά τη πλατφόρμα για ένα ανοιχτό διάλογο καθώς και για τη συνέργεια δράσεων και πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στη προώθηση και ανταλλαγή ορθών πρακτικών αλλά και την μέγιστη κατά το δυνατόν ενίσχυση της συνεργασίας στην περιοχή.

Το θέμα του 6ου Ετήσιου Συνεδρίου είναι η «Κοινωνική Ενσωμάτωση μέσω της Ανάπτυξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων». Στόχος του είναι να θέσει επί τάπητος τη κοινωνική διάσταση της ανάπτυξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε διασυνοριακές περιοχές στις Περιφέρειες των Ανατολικών Εξωτερικών Συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επιπλέον, το ετήσιο συνέδριο θα λειτουργήσει ως forum για τη δεύτερη συνάντηση της Στρογγυλής Τραπέζης των Πανεπιστημίων - που δρομολογήθηκε με επιτυχία για 1η φορά κατά το 5ο Ετήσιο Συνέδριο το 2010 στο Presov της Σλοβακίας – προσφέροντας περαιτέρω αύξηση της εμπειρογνωμοσύνης και των δυνατοτήτων των συμμετεχόντων πανεπιστημίων για προσδοκώμενη συνεργασία σε συναφή με το δίκτυο θέματα.

Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis