2017 3

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

H Νεα τουρκικη σειρα - περιπετεια ByFomavi -'ΕΚΔΙΚΗΣΗ'-Ιντικαμ-Intikam

Mία κόρη και ένας πατέρας, όπου ότι πιο σημαντικό έχουν στη ζωή τους είναι ο ένας τον άλλο.

19/10/2013
Μια ευτυχισμένη και ήρεμη οικογένεια..

Όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που ο Αντίλ, ο πατέρας αυτής της μικρής οικογένειας, θα συκοφαντηθεί για απάτη. Όταν ο ιδιοκτήτης της τράπεζας, στην οποία εργάζεται ως διευθυντής ο Αντίλ, θα δημιουργήσει μια απάτη και θα ρίξει
όλη την ευθύνη στον Αντίλ.Σ΄αυτή την πλεκτάνη εναντίον του Αντίλ, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος.Ο Αντίλ δε θα μπορέσει να αποδείξει την αθωότητα του. Θα οδηγηθεί στη φυλακή και η κόρη του, η Ντερίν, στο ορφανοτροφείο.

Πατέρας και κόρη δε θα ξανασυναντηθούν. Η Ντερίν, όλα αυτά τα χρόνια μεγαλώνοντας μόνη της στο ορφανοτροφείο, είχε πειστεί ότι ο πατέρας της ήταν ένοχος.Από την άλλη, ο Αντίλ, κλεισμένος στη φυλακή, είχε μια μοναδική επιθυμία από τη ζωή του..Να μάθει η κόρη του ότι ήταν αθώος.Θα γράψει ένα ημερολόγιο, στο οποίο θα εξηγεί όλη την αλήθεια στη Ντερίν.

Τη μέρα που μπάινει στα 18 η Ντερίν, θα πάρει αυτό το ημερολόγιο στα χέρια της.Αλλά για να σώσει το μπαμπά της πλέον είναι πολύ αργα...Ο Αντίλ, μόνος και αθώος, πέθανε στη φυλακή.

Μετά από χρόνια, γνωρίζοντας πλέον την αθωότητα του πατέρα της, η Ντερίν έχει να διαλέξει ανάμεσα σε 2 δρόμους..Ή να συγχωρέσει τα πάντα και να ξεκινήσει μια νέα ζωή..Ή να πάρει την εκδίκηση της.

Η Ντερίν διαλέγει...'ΕΚΔΙΚΗΣΗ'.

Έτσι, διαγράφει όλο το παρελθόν της, και με μια κανούργια ταυτότητα, την οποία δε γνωρίζει κανείς, επιστρέφει και κινείται ανάμεσα στουςανθρώπους που της στέρησαν τον πατέρα της και τα παιδικά της χρόνια.Πλέον το όνομα της δεν είναι 'Ντερίν' αλλά 'Γιαμούρ Οζντέν'. Κανείς δεν γνωρίζει το σκοπό της, κανείς δε μπορεί να αντιληφθεί πόσο πολύεπικίνδυνη μπορεί να είναι αυτή η νέα και όμορφη γυναίκα. Αντίθετα, η Γιαμούρ τους γνωρίζει όλους πολύ καλά και από τον καθένα ξέρει τι θα πάρει..

Η εκδίκηση δεν αργεί να ξεκινήσει και θά οδηγήσει μέχρι τον τάφο.

Η Γιαμούρ είναι έτοιμη για αυτό το ταξίδι..

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis