2017 3

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

ΠΕΤΡΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ (2013) 01 -283- 1ος & 2oς Κυκλος

Η σειρά διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου αιώνα και αρχές του 20ού. Τότε που η Κύπρος έβγαινε δειλά από την καταδυνάστευση των Τούρκων κατακτητών και έμπαινε κάτω από ένα πιο εξευγενισμένο ζυγό αλλά εξ ίσου άδικο και σκληρό. Είναι η εποχή των λήσταρχων που λυμαίνονταν τα φτωχά χωριά και έκλεβαν τους κόπους των αγροτών, χωρίς κανένας να τους εμποδίζει. Αυτή την εποχή όπου ο νόμος και η δικαιοσύνη ήταν ανύπαρκτη, γεννήθηκαν κι οι
«βεντέτες» που διατηρούνταν από γενιά σε γενιά και ταλάνιζαν παιδιά και εγγόνια και πολλές φορές και δισέγγονα. Η ιστορία μας διαδραματίζεται σε δυο χωριά που χωρίζονται μεταξύ τους από μια μεγάλη λίμνη/ποταμό. Δυο οικογένειες αρχόντων διαφεντεύουν το καθένα από αυτά, ενώ διατηρείται μεγάλο μίσος μεταξύ τους λόγω μιας παλιάς βεντέτας. Στο πρώτο επεισόδιο καθώς μια ομάδα λήσταρχων ετοιμάζεται να κάνει επιδρομή στο ένα
χωριό, στο δεύτερο η νεαρή και όμορφη Βαλού αναγκάζεται να παντρευτεί τον άρχοντα Κυπριανό. Ο άρχοντας Αντρόνικος ανησυχεί για τους ληστές και επιτάσσει τον αδερφικό του φίλο και βοηθό Μιχάηλο για να τους αντιμετωπίσουν, φυλάγοντας τις μάντρες με τα ζώα. Όμως ο αρχηγός των ληστών, ο 
μυστηριώδης Μαυρόλυκος έχει άλλα σκοτεινά σχέδια…


15/11/2013
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 01
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 02
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 03
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 04
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 05
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 06
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 07
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 08
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 09
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 10
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 11
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 12
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 13
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 14
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 15
Πατηστε ΕΔΩ για να δείτε τα επεισόδια. 16
283

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis