2017 3

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

MΠΡΟΥΣΚΟ 18-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ:Ο Αχιλλέας λέει την αλήθεια στη Μελίνα

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου ΕΠ.35

Η Ευρυδίκη αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα ζητά από τον Αχιλλέα και τη Μελίνα να πάρουν οριστικές αποφάσεις και τους ενημερώνει, αφήνοντάς τους άναυδους, για τις οικονομικές της απαιτήσεις. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να επιστρέψει μαζί της πίσω στην Κύπρο, προκειμένου μέσω
δικηγόρου να λύσουν όλα τα θέματα και να ξεκινήσει η διαδικασία του διαζυγίου. Η Ευρυδίκη όμως έχει κι άλλα
«κρυφά» σχέδια… Οι υποψίες του Ματθαίου σχετικά με τον θάνατο των γονιών του επιβεβαιώνονται! Ο Σήφης περιμένει να πάρει στα χέρια του από τον ντετέκτιβ τις φωτογραφίες, μετά την παρακολούθηση της Μελίνας και του Αχιλλέα. Ο Διαμαντής έξαλλος διώχνει από το σπίτι του τον Μηνά, όταν τον βρίσκει με τη Δάφνη να συζητάνε. Η Κωνσταντίνα ζητά απελπισμένα τη βοήθεια του Μηνά, αφού θείος και ανιψιός απειλούν να τη σκοτώσουν.
Τρίτη 19 Νοεμβρίου ΕΠ.36

Η Ευρυδίκη κάνει την τελική της κίνηση, το σατανικό σχέδιο για να εξοντώσει τον Αχιλλέα βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η Μελίνα μόνη στην Αθήνα, μοιάζει ευτυχισμένη γιατί το διαζύγιο του Αχιλλέα πλέον δρομολογείται. Η Αναστασία παίρνει την απόφαση να συνεχίσει τη ζωή της, αφήνοντας πίσω της το «φάντασμα» του Ματθαίου, αλλά οι εξελίξεις δεν θα της το επιτρέψουν. Ο Ματθαίος δηλώνει την απόλυτη συμπαράστασή του στον Αχιλλέα, που τον καλούν στην αστυνομία για κατάθεση. Η Άντζελα φτάνει στα Χανιά και αναζητά τη Δάφνη. Για να έρθει σε επαφή μαζί της, προσπαθεί να εκβιάσει την Κωνσταντίνα. Η Αναστασία μαθαίνει από τον Αντώνη την αλήθεια για τη σχέση της Μελίνας με τον Αχιλλέα και πλέον οι εξελίξεις είναι ραγδαίες…
Τετάρτη 20 Νοεμβρίου ΕΠ.37

Η Αναστασία μαθαίνει για τη σχέση του Αχιλλέα με τη Μελίνα. Την ίδια στιγμή ο κλοιός σφίγγει γύρω απ’ τον Αχιλλέα, που κινδυνεύει με άμεση φυλάκιση. Παρά τις απειλές του Μάρκου, η Άντζελα δεν διστάζει να εμφανιστεί στο σπίτι του Διαμαντή, έτοιμη να του αποκαλύψει τα πάντα για το ένοχο παρελθόν της Δάφνης. Ένα ατύχημα της Στεφανίας κάνει τον Σήφη να καταλάβει πως ήδη αγαπάει πολύ την κόρη του. Η Μελίνα, μαθαίνει ότι η Αγγελική με την κόρη της θα φιλοξενηθούν στο σπίτι του Σήφη. Ακόμα, πιστεύει ότι ο Ματθαίος την έχει αποδεχτεί κι έτσι, θεωρεί ότι τα εμπόδια ξεπεράστηκαν κι αποφασίζει να κάνει μια έκπληξη και να ταξιδέψει στην Κύπρο προκειμένου να ζήσει πλέον φανερά τον έρωτά της με τον Αχιλλέα!
Πέμπτη 21 Νοεμβρίου ΕΠ.38

Ο Ματθαίος αρνείται να δεχτεί στο σπίτι του τη Μελίνα κι έτσι το ζευγάρι φεύγει για μια ακόμα φορά κυνηγημένο, αφού ο Αχιλλέας εξακολουθεί να κινδυνεύει με προφυλάκιση. Η Δάφνη έχει αποφασίσει να πει στον Διαμαντή την αλήθεια σχετικά με το παρελθόν της, ενώ ο Σήφης δένεται όλο και πιο πολύ με την κόρη του. Μπροστά στα ανυπέρβλητα εμπόδια που δημιουργεί η υπόθεση της υπεξαίρεσης, ο Αχιλλέας αναγκάζεται να πάρει μία οδυνηρή απόφαση για αυτόν και τη Μελίνα, αφού πρώτα της πει όλη την αλήθεια για τη δίκη που ακολουθεί εις βάρος του.
Παρασκευή 22 Νοεμβρίου ΕΠ.39

Η Αναστασία είναι αποφασισμένη να βρει αποδείξεις για τη σχέση του Αχιλλέα με τη Μελίνα, έχοντας πάντα τη βοήθεια του Αντώνη. Ο Αχιλλέας λέει όλη την αλήθεια στη Μελίνα, για την υπεξαίρεση των χρημάτων και τους κινδύνους που διατρέχει, εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να παραμείνει στο πλευρό του και να τον στηρίξει. Γνωρίζοντας όμως ότι θα καταδικαστεί για πολλά χρόνια, ο Αχιλλέας ζητά από τον Ματθαίο να τον βοηθήσει σχετικά με το μέλλον της Μελίνας. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τη Δάφνη με κίνδυνο να αποκαλυφτούν όλα για το παρελθόν της στον Διαμαντή, αφού παρά τις προειδοποιήσεις και τις απειλές του Μάρκου, η Άντζελα δεν κάνει πίσω και ξανασυναντά τον Διαμαντή έξω από το σπίτι του.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis