2017 3

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Eπεισοδια 129 130 131 132 133 134 -- 28/03/2014


Ο Νεκτάριος θέλει να μάθει πια την αλήθεια σε σχέση με την υιοθεσία του και ζητάει από τα αδέρφια του να κάνουν εξέταση DNA.Ο Ματθαίος και ο Αχιλλέας δεν ξέρουν τι να κάνουν και σκέφτονται να του πουν την αλήθεια αλλά φοβούνται πως θα αντιδράσει.Αλλά επειδή ο Νεκτάριος επιμένει πολύ τους φέρνει σε
δύσκολη θέση.
Αφού επιστρέφουν η  Αναστασία και ο  Αντώνης από το ταξίδι του μέλιτος, μια ευχάριστη είδηση τους περιμένει, όμως η χαρά δεν θα κρατήσει πολύ όταν ο Σήφης τους πει ότι έρχεται στην Κρήτη η Μελίνα.Ο Αχιλλέας λέει στον  Ματθαίο ότι έχει κανονίσει να βγει με την Αλεξία και μένει άναυδος, τώρα που η Μελίνα λείπει στα Χανιά.
Στον Μάρκο η Δάφνη του λέει κρυφά ότι κάτι παίζει μεταξύ Διαμαντή και Ευριδίκης. Ο Μάρκος όμως πιστεύει ότι κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει μεταξύ Ευριδίκης και Διαμαντή και πάει να τα πει όλα στον Σήφη. Η Μέλίνα θα συγκλονιστεί με μια συνταρακτική αποκάλυψη για ποιά ήταν τελικά τα αίτια της αποβολής που είχε.....Οικονομική Ενίσχυση-Δωρεα
Με τον παρακατω τροπο βοηθάτε και εσεις την ιστοσελίδα μας να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Πηγαίνετε στο περιπτερο της γειτονια σας Αγορστε 1 Paysafe Card των πέντε ή δέκα ευρώ και στείλτε μας το 16ψήφιο PIN της paysafecard >> 
ΕΔΩ  info105.8@gmail.com στο μηνυμα σας γραψτε τη λεξη ΔΩΡΕΑ
Σας αρεσει η δουλεια που κανουμε ?Αν ναι τοτε καντε Like και κοινοποιηστε τη σελιδα μας,Σας Ευχαριστω.

Ο Νεκτάριος θέλει να μάθει πια την αλήθεια σε σχέση με την υιοθεσία του και ζητάει από τα αδέρφια του να κάνουν εξέταση DNA.Ο Ματθαίος και ο Αχιλλέας δεν ξέρουν τι να κάνουν και σκέφτονται να του πουν την αλήθεια αλλά φοβούνται πως θα αντιδράσει.Αλλά επειδή ο Νεκτάριος επιμένει πολύ τους φέρνει σε δύσκολη θέση.
Αφού επιστρέφουν η  Αναστασία και ο  Αντώνης από το ταξίδι του μέλιτος, μια ευχάριστη είδηση τους περιμένει, όμως η χαρά δεν θα κρατήσει πολύ όταν ο Σήφης τους πει ότι έρχεται στην Κρήτη η Μελίνα.Ο Αχιλλέας λέει στον  Ματθαίο ότι έχει κανονίσει να βγει με την Αλεξία και μένει άναυδος, τώρα που η Μελίνα λείπει στα Χανιά.
Στον Μάρκο η Δάφνη του λέει κρυφά ότι κάτι παίζει μεταξύ Διαμαντή και Ευριδίκης. Ο Μάρκος όμως πιστεύει ότι κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει μεταξύ Ευριδίκης και Διαμαντή και πάει να τα πει όλα στον Σήφη. Η Μέλίνα θα συγκλονιστεί με μια συνταρακτική αποκάλυψη για ποιά ήταν τελικά τα αίτια της αποβολής που είχε.....


Η Μελίνα είναι συντετριμμένη και σοκαρισμένη από την αποκάλυψη του Σήφη όμως πολύ τσαντισμένος είναι μαζί του και ο Μηνάς.  Όλοι η οικογένεια του Ματθαίου είναι τρομοκρατημένοι μην τυχόν και ο Νεκτάριος εξαφανιστεί από κοντά τους. Η Δάφνη τελικά έχει πάρει την απόφαση τι θα κάνει με τον Μάρκο και του την ανακοινώνει.Ο Διαμαντής για να δυσφημίσει ακόμα μια φορά τον Ματθαίο δείχνει στην Αναστασία φωτογραφίες που τον παρουσιάζουν ως άντρα που κοιτάει την προίκα.Η Κωνσταντίνα έκανε κάτι που εκνεύρισε τον Μηνά πολύ προσέλαβε στο καφενείο την Αλίκη. Ο Νεκτάριος βρίσκει συμπαράσταση στην Δήμητρα και έρχονται κοντά με όλη την οικογένεια και η Χριστίνα εκνευρίζεται. Η Βασιλική πιέζει πολύ τον Σήφη να του αποκαλύψει η Ευριδίκη τι έκανε και έχασε η Μελίνα το παιδί.Η Μελίνα αρχίζει να νιώθει φοβισμένη απ' την ψυχρότητα του Αχιλλέα απέναντί της και η Δάφνη την συμβουλεύει πως αν δεν επιστρέψει γρήγορα στη Κύπρο ο Αχιλλέας θα αντιδράσει απρόβλεπτα γιατί έχει ξεπεράσει τα όριά του.


Ο Σήφης μιλάει με την Ευριδίκη και την ρωτάει τι έκανε και έχασε η Μελίνα το παιδί και εκείνη αρνείται τα πάντα. Μετά την άρνηση τη Ευριδίκης ο Σήφης νιώθει πιο ήρεμος γιατί πιστεύει ότι πλέον δεν φταίει αυτός που έχασε η Μελίνα το μωρό. Ακόμα ο Σήφης μιλάει με τον Διαμαντή και τον πιέζει να μάθει τι σχέση έχει με την Ευριδίκη. Η Δάφνη συμβουλεύει την Μελίνα για τον Σηφη που μπλέκεται συνέχεια στην ζωή της.Τελικά ο Νεκτάριος έχει εξαφανιστεί και ο Ματθαίος με τον Αχιλλέα μιλάνε με την Δήμητρα για να μάθουν που είναι. Ο Νεκτάριος δεν είναι σε καθόλου καλή  ψυχολογία  και κάνει μια παράξενη κίνηση που θα φέρει στο φως ένα παλιό μυστικό.
 Στην φυλακή πάει η Μελίνα να επισκεφτεί τον πατέρα της και τον ρωτάει να μάθει ποιές ήταν οι αιτίες που πυροβόλησε τον Σήφη.
Η Μελίνα όταν θα ακούσει στο τηλέφωνο του Αχιλλέα γυναικεία φωνή γεμάτη ζήλια θα φύγει για Κύπρο. Όλη η οικογένεια του Ματθαίου έχουν σοκαριστεί με την εξαφάνιση του Νεκτάριου αλλά κανείς δε ξέρει ότι ο Νεκτάριος είναι στην Κρήτη και μιλάει με τον Διαμαντή για να μάθει για την υιοθεσία του πιστεύοντας ότι ξέρει. Ο Διαμαντής από την αποκάλυψη του Νεκτάριου σοκάρεται. Η Χριστίνα είναι πολύ πληγωμένη γιατί βλέπει ότι όλη η οικογένεια Ματθαίου αγαπάει την Δήμητρα. Η Δάφνη και ο Μαρκος πάνε για πικ νικ αλλά δεν τους βγαίνει και τόσο καλά. Η Βασιλική τσακώνεται άσχημα με την Κωσταντίνα και απαιτεί να την απολύση την Αλίκη .Ο Σήφης νιώθει πολύ άσχημα γι αυτά που έχει κάνει στην Μελίνα και μιλάει με την Εύα και της ξεκαθαρίζει τα πάντα για την σχέση τους. Ο Σήφης όταν μαθαίνει ότι ισχύει η φιλοξενία του Διαμαντή στην Ευριδίκη ανησυχεί. Ο Αντώνης και η Αναστασία  λένε στον Σήφη ένα άσχημο νέο που αφορά την υγεία του και εκείνος φοβισμένος δεν ασχολείται πλέον με τίποτα αλλο.
Η Αναστασία κι ο Αντώνης αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο να καθησυχάσουν τον Σηφη που είναι πάρα πολύ αναστατωμένος αφού αναβλήθηκε το χειρουργείο του.Ο Νεκτάριος θα γίνει μαλλιά κουβάρια με την οικογένειά του αλλά και με τη γιαγιά του αφού θα τους κατηγορεί ότι του κρύβουν πάρα πολλά πράγματα που αφορούν την υιοθεσία του .Η Δήμητρα θα είναι αυτή που θα σταθεί δίπλα στο Νεκτάριο αλλά και θα τον ηρεμήσει και όλο αυτό το σκηνικό να σταθεί αφορμή να έρθουν πιο κοντά.Το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Νεκταρίου και Δήμητρας θα εξοργίσει την Χριστίνα όπου και θα επιτεθεί απέναντι στον Νεκτάριο.Ο Διαμαντης είναι πάρα πολύ ανήσυχος αφού έμαθε ότι ο Νεκτάριος έμαθε ποια είναι η κανονική του μητέρα.Η Μελίνα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα πει και στον Αχιλλέα ένα πρόβλημα που την αφορά αλλά και τη στεναχωρεί αυτό το πρόβλημα είναι η απόκτηση ενός παιδιού.Οι εξελίξεις θα ξαναρχίσουν στη σειρά μπρούσκο όταν η Δάφνη θα δεχτεί την πρόταση γάμου από τον Μάρκο αλλά η απαντηση που θα πάρει ο Μάρκος θα τον εκπλήξει.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis