2017 3

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Μεγάλη ιστορία - Uzun hikaye - Είναι μια τουρκική δράματικη ταινία του 2012.

Το βιβλίο του Mustafa Uzun “ Μεγάλη ιστορία»γίνεται ταινία στον κινηματογράφο. Σε σκηνοθεσία Osman Sivan, ο πρωταγωνιστήςKenan Imirzalioglu στην ταινία που διηγείται μια μεγάλη ιστορία που ξεκινά καιτελειώνει σ’ ένα σταθμό. Μια ιστορία που αφηγείται τη ζωή μετά τη μετανάστευσηαπό τη Βουλγαρία του μοναχικού πατέρα Ali με το γιο του…. 

Τα γυρίσματα έγιναν έξω από τηνΚωνσταντινούπολη. Η «Μεγάλη Ιστορία» είχε σεναριογράφο τον Yigit Guralp από το «Doludizgin Yillar».

Στη «Μεγάλη Ιστορία» του Mustafa Kutluξαναβρίσκονται. 
Οι συνεργάτες σε ταινίες και σειρές όπως «Miroglu»,«Deli Yurek», «Aci Hayat», «Kilic Gunu» Osman Sinav και Kenan Imirzaliogluξαναβρίσκονται μετά από ένα μεγάλο διάστημα για
μια νέα ταινία στο σινεμά. Σεσκηνοθεσία Osman Sinav και με πρωταγωνιστή τον Kenan Imirzalioglu θα γίνει ηκινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Mustafa Kutlu «ΜεγάληΙστορία». Το σενάριο θα γράψει ο Yigit Guralp.
Η «Μεγάλη Ιστορία του» του Mustafa Kutlu, που είναιαπό τα πιο σημαντικά ονόματα της εποχής, είναι μια μεγάλη ιστορία που ξεκινά σεένα σταθμό και τελειώνει στο σταθμό. Η ιστορία διηγείται τα γεγονότα πουσυμβαίνουν στον μετανάστη από τη Βουλγαρία Ali και τον γιο του. Η ιστορία ενόςπαιδιού που έχασε τη μητέρα του, οι περιπέτειες που περνά με τον πατέρα του καιτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες με την κοινωνία. Εγώ τότε ήμουν16 χρονών, στην πρώτη λυκείου. Έλα λεπτό, ψηλό αγόρι. Τα μαλλιά μου στέκοντανσαν του σκαντζόχοιρου, δεν χτενίζονταν ούτε πλάγια, ούτε πίσω. Με τρέλαιναν. Οπατέρας μου έλεγε: «Είσαι πεισματάρης. Του πεισματάρη τα μαλλιά δεν κάθονται.Ολόιδιος ο παππούς σου μου φαίνεται. Μακάρι να έμοιαζες στη μητέρα σου…». Κιέτσι ξεκινά η ιστορία. 
Ο Osman και ο Kenan προσπαθούσαν εδώ και 10χρόνια να γυρίσουν αυτή την ταινία . Τα γυρίσματα έγιναν έξω από την Κωνσταντινούπολη από τον Μάρτιο μέχρι τονΑπρίλιο 2012.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis