2017 3

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Eπεισοδια 139 140 141 142 143 144 --11/04/2014

Νέες εξελίξεις στο Μπρούσκο αφού ο Αχιλλέας θα δει στο σπιτάκι που χει κρυφτεί ο Σήφης την Μελίνα χωρίς να τον πάρει είδηση εκείνη. Ο Αχιλλέας έχει γίνει έξω φρενών με την ιδέα  ότι έμεινε η Μελίνα ολόκληρη νύχτα με τον Σήφη και δεν του το είπε. Από τον Μηνά η Μελίνα μαθαίνει ότι ο Αχιλλέας έμαθε το ψέμα της και εκείνη
τρομοκρατημένη δεν του λέει την αλήθεια και του λέει ένα καινούργιο ψέμα όπου μπλέκει και την Δάφνη σε αυτό το ψέμα. Ο Αχχιλέας παρόλο που είναι πολύ τσαντισμένος δεν το δείχνει και δεν της αποκαλύπτει ότι τα ξέρει όλα και γυρνάνε στην Κύπρο. Ο Νεκτάριος νιώθει πολύ μεγάλη συγκίνηση όταν βλέπει την φωτογραφία με τον δίδυμο αδερφό του που έχει χάσει.Απίστευτη χαρά νιώθει η Δάφνη με τον Μάρκο όταν νιώσει για πρώτη φορά το μωρό τους. Ο πατέρα της Αλίκης φλερτάρει την Κωνσταντίνα και εκείνη απογοητευμένη ενδίδει. Ο Σήφης παρόλο που τον εκλιπαρεί η Αναστασία και η κόρη του να γυρίσει σπίτι εκείνος δεν φεύγει από το σπιτάκι στο βουνό. Ο Αχιλλέας πιστεύει ότι η Μελίνα του λέει ψέματα γιατί νιώθει πολύ μεγάλη αγάπη για τον Σήφη.Ο Αχιλλέας τελικά ενδίδει στο φλερτ της Αλεξίας χωρίς να ξέρει ότι η Μελίνα θα επιστρέψει νωρίτερα στο σπίτι τους.

Επεισόδιο 139
Μ.Δευτέρα 14/4/2014
Νέες εξελίξεις στο Μπρούσκο αφού ο Αχιλλέας θα δει στο σπιτάκι που χει κρυφτεί ο Σήφης την Μελίνα χωρίς να τον πάρει είδηση εκείνη. Ο Αχιλλέας έχει γίνει έξω φρενών με την ιδέα  ότι έμεινε η Μελίνα ολόκληρη νύχτα με τον Σήφη και δεν του το είπε. Από τον Μηνά η Μελίνα μαθαίνει ότι ο Αχιλλέας έμαθε το ψέμα της και εκείνη τρομοκρατημένη δεν του λέει την αλήθεια και του λέει ένα καινούργιο ψέμα όπου μπλέκει και την Δάφνη σε αυτό το ψέμα. Ο Αχχιλέας παρόλο που είναι πολύ τσαντισμένος δεν το δείχνει και δεν της αποκαλύπτει ότι τα ξέρει όλα και γυρνάνε στην Κύπρο. Ο Νεκτάριος νιώθει πολύ μεγάλη συγκίνηση όταν βλέπει την φωτογραφία με τον δίδυμο αδερφό του που έχει χάσει.Απίστευτη χαρά νιώθει η Δάφνη με τον Μάρκο όταν νιώσει για πρώτη φορά το μωρό τους. Ο πατέρα της Αλίκης φλερτάρει την Κωνσταντίνα και εκείνη απογοητευμένη ενδίδει. Ο Σήφης παρόλο που τον εκλιπαρεί η Αναστασία και η κόρη του να γυρίσει σπίτι εκείνος δεν φεύγει από το σπιτάκι στο βουνό. Ο Αχιλλέας πιστεύει ότι η Μελίνα του λέει ψέματα γιατί νιώθει πολύ μεγάλη αγάπη για τον Σήφη.Ο Αχιλλέας τελικά ενδίδει στο φλερτ της Αλεξίας χωρίς να ξέρει ότι η Μελίνα θα επιστρέψει νωρίτερα στο σπίτι τους.
Gametwist
Οικονομική Ενίσχυση-Δωρεα
Με τον παρακατω τροπο βοηθάτε και εσεις την ιστοσελίδα μας να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Πηγαίνετε στο περιπτερο της γειτονια σας Αγορστε 1 Paysafe Card των πέντε ή δέκα ευρώ και στείλτε μας το 16ψήφιο PIN της paysafecard >> 
ΕΔΩ  info105.8@gmail.com στο μηνυμα σας γραψτε τη λεξη ΔΩΡΕΑ
Σας αρεσει η δουλεια που κανουμε ?Αν ναι τοτε καντε Like και κοινοποιηστε τη σελιδα μας,Σας Ευχαριστω.

Επεισόδιο 140
Μ.Τρίτη 15/4/2014
Η Μελίνα θα αναστατωθεί όταν θα δει μία απίστευτη σκηνή με τον Αχιλλέα και την Αλεξία να είναι σε μία τρυφερή και πολύ γλυκιά στιγμή  κι αμέσως θα τρέξει να φύγει από το σπίτι.
Όταν μετά από ώρα η Μελίνα θα επιστρέψει στο σπίτι θα έχει μία πολύ άσχημη στιγμή με τον Αχιλλέα στην κυριολεξία ο καβγάς μεταξύ τους θα είναι πάρα πολύ άσχημος.
Η Δάφνη τον τελευταίο καιρό σκέφτεται όλο και περισσότερο τη δικιά της μητέρα και αυτό θα το εκμυστηρευτεί στο Μάρκο και ότι της λείπει πάρα πολύ η μητρική αγάπη και μάλλον όλα αυτά τα συναισθήματα οφείλονται στην εγκυμοσύνη της.Ο Σήφης θα επιστρέψει στο σπίτι και θα ανακοινώσει σε όλη την οικογένεια ότι τελικά πήρε την απόφαση να κάνει την επέμβαση.
Ο Μάρκος είναι τρελαμένος όταν θα μάθει το νέο ότι στη Θεσσαλονίκη ξανάνοιξε ο φάκελος με τη δολοφονία του εμπόρου των ναρκωτικών.Αυτό το νέο δεν θα τρομοκρατήσει μόνο το Μάρκο αλλά και την Αγγελική η οποία είναι αναστατωμένη!!!!
Ο Νεκτάριος μετά την απόφαση που θα πάρει να ταξιδέψει στην Αυστρία για να μάθει περισσότερα πράγματα αλλά και να βρει περισσότερα στοιχεία για την πραγματική του μητέρα, θα ζητήσει από την Δήμητρα να τον συνοδεύσει στο ταξίδι.
Gametwist

Επεισόδιο 141
Μ.Τετάρτη 16/4/2014
Πλέον η πληγή ανάμεσα στον Αχιλλέα και στη Μελίνα είναι πάρα πολύ μεγάλη και ανοιχτή και οι δύο τους έχουν μια απόσταση αναμεταξύ τους και όλος αυτός ο καβγάς δεν φαίνεται να τελειώνει τόσο γρήγορα.
Η Δάφνη όταν θα μάθει τα κακά νέα δηλαδή την πιθανότητα να φυλακιστεί ο Μάρκος θα καταρρεύσει ψυχολογικά ενώ η Αγγελική από τη μεριά της φοβάται για τα χειρότερα και θα πάει να ζητήσει από την Αναστασία να είναι δίπλα στην κόρη της εάν συλληφθεί.
Πλέον και ο Διαμαντής από τη δικιά του μεριά θα αρχίσει να κάνει τις δικές του κινήσεις.Η τελική στιγμή της επέμβασης του Σήφη φτάνει και ο Σήφης είναι όλο και πιο αναστατωμένος και ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τον ηρεμήσει είναι η Μελίνα.Ο μήνας και η Βασιλική  θα έχουν έναν καβγά μεταξύ τους όταν ο Μηνάς θα υποστηρίξει ότι μπορεί να υπάρξει μια επανασύνδεση ανάμεσα στο φίλο του τον Σήφη αλλά και τη Μελίνα ενώ αντιθέτως η Βασιλική από μεριά της θα υποστηρίξει ότι η φιλενάδα της θα είναι ζευγάρι μόνο με τον Αχιλλέα.
Τελικά η Δήμητρα θα δεχθεί αυτό που της πρότεινε  ο Νεκτάριος και θα ταξιδέψει μαζί του για την Αυστρία προκειμένου να βρουν στοιχεία για την πραγματική μητέρα του Νεκτάριου.Όταν ο Γιώργος θα ακούσει τα νέα ότι δηλαδή η κόρη του η Μελίνα θα σταθεί δίπλα στο Σήφη θα συγκλονισθεί και θα καταρρεύσει μπροστά στη Μελίνα.Ένα περίεργο πρόσωπο το πρόσωπο φάντασμα θα έχει και αυτό την αγωνία του για την επέμβαση όπου θα κάνει ο Σήφης και θα παρακολουθεί τις εξελίξεις διά μέσω του Μάρκου.
Μ.Πέμπτη 17/4/2014
Πλέον έχει φτάσει μια μέρα πριν την επέμβαση του Σήφη και όλοι αγωνιούν για το πως θα πάει αυτό το χειρουργείο αλλά ο Σήφης δεν είναι μόνος του έχει δίπλα του τη Μελίνα και αυτό το πράγμα είναι όπου θα έχει εξοργίσει και τον Αχιλλέα στην Κύπρο αφού θα θεωρεί ότι η Μελίνα πλέον δεν τον υπολογίζει αλλά τον έχει προδώσει με αυτό το πράγμα που έχει κάνει.Τελικά θα επιστρέψουν η Δήμητρα και ο Νεκτάριος από το γρήγορο ταξίδι που έκαναν στην Αυστρία αλλά θα επιστρέψουν και πολύ προβληματισμένοι με τα όσα έμαθαν και ανακάλυψαν σχετικά με την πραγματική μητέρα του Νεκτάριου.Ο άνθρωπος φάντασμα ο μυστηριώδης άνθρωπος που σας είχαμε αναφέρει στα παρά προηγούμενα επεισόδια έχει αρχίσει να στενεύει πάρα πολύ τον κλοιό γύρω από την οικογένεια του Αχιλλέα δηλαδή την οικογένεια Ματθαίου και ένα γεγονός που θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα είναι ότι κάποιος θα μπει κρυφά στον κήπο του σπιτιού του Αχιλλέα.
Η γιαγιά θα προβεί σε κάποιες κινήσεις ώστε να μπορέσει να ενώσει για πάντα την Δήμητρα μαζί με τον Νεκτάριο αλλά για να μπορέσει να το κάνει αυτό θα προβεί σε μια κίνηση που θα προβληματίσει ακόμη και την ίδια και ποια είναι αυτή:::να διώξει από το σπίτι τη Χριστίνα.
Η Δάφνη φοβάται να μην φυλακίσουν το Μάρκο σχετικά με τη δολοφονία του εμπόρου των ναρκωτικών γιατί όπως φαίνεται τα πράγματα κάποιος τους έχει βάλει στο μάτι κάποιος θέλει να τους καταστρέψει και ποιός  να είναι άραγε αυτός...

Μ.Παρασκευή 18/4/2014
Η Χριστίνα μη μπορώντας να αντέξει όλα αυτό που έχει γίνει θα αναστατώσει για ακόμα μια φορά τη ζωή του Νεκτάριου αφού θα πάρει την απόφαση να ανακαλύψει ένα τεράστιο μυστικό που κουβαλάει τόσο καιρό τον Αχιλλέα.Τα πράγματα για το Νεκτάριο θα είναι ακόμα πολύ δύσκολα αφού ένας άγνωστος άντρας θα θέλει να τον πυροβολήσει και θα είναι έτοιμος αλλά  τα σχέδια του θα ανατραπούν όταν θα αιφνιδιαστεί από ένα περίεργο γεγονός.Η Εύα τελικά δεν θα ακούσει αυτά που θα της πει η Κωνσταντίνα και θα πάει να συνεργαστεί μαζί με την Αλίκη και να μπορέσει να εκδικηθεί τον Μηνά.Ο Μανωλιός θα ξανακάνει άνω κάτω τα πράγματα αφού θα ξαναπάει να εισβάλλει μέσα στο σπίτι της Κωνσταντίνας και θα επιτεθεί πολύ άσχημα στο Βαγγέλη.Ο Μάρκος και η Δάφνη θα έχουν έναν πολύ άσχημο καβγά αφού η Δάφνη θα πάρει το μέρος του Διαμαντή παρ όλα αυτά που της έχει κάνει και αυτό το γεγονός θα εξοργίσει τον Μάρκο για άλλη μια φορά.Ο Διαμαντής από μεριά του κάνει κάποιες κινήσεις ώστε να μπορέσει να καταλάβει το μυστήριο που αφορά την πρώην γυναίκα του αλλά και τις νέες πληροφορίες που μαθαίνει.Η Ευρυδίκη θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τα πανούργα σχέδια της μέσω της Δήμητρας αφού θα θέλει να τρυπώσει μέσα στο σπίτι των Ματθαίων.Ο Αχιλλέας δεν θα αντέξει και θα προσπαθήσει να ξαναπροσεγγίσει την Μελίνα.
Τελικά η επέμβαση του Σήφη έγινε και όλοι περιμένουν με τεράστια αγωνία να μάθουν από τους γιατρούς τι έγινε εάν πήγε καλά η όχι .

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis