2017 3

Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Αγάπη σε διαφορετική γλώσσα ( Baska Dilde Ask)


Ο Ονούρ, που είναι εκ γενετής κουφός, παρόλο που έχει σπουδάσει σχεδιασμό ιστοσελίδων στο πανεπιστήμιο, εργάζεται ως βιβλιοθηκάριος ώστε να μη χρειάζεται να επικοινωνεί με κόσμο. Ο πατέρας του εγκατέλειψε την μητέρα του κι αυτόν, όταν ήταν επτά ετών. 

Ο Ονούρ πάντα κατηγορούσε τον εαυτό του γι’ αυτό. Παρόλο που μπορεί να μιλήσει, έχει επιλέξει να παραμένει σιωπηλός για να αποφεύγει τα γεμάτα
οίκτο βλέμματα των γύρω του. Στο πάρτι αρραβώνων του φίλου του Βεντάτ, γνωρίζει τη Ζεϋνέπ, η οποία εγκατέλειψε το σπίτι της όταν έμαθε ότι ο πατέρας της απατούσε τη μητέρα της . 

Η Ζεϋνέπ, η οποία άλλαξε πολλές δουλειές, κατέληξε να εργάζεται σε ένα τηλεφωνικό κέντρο. Περνάει όλη τη μέρα της μιλώντας με ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Οι σκληρές συνθήκες εργασίας και τα λίγα χρήματα που κερδίζει σ’ αυτή την κουραστική δουλειά, την κάνουν δυστυχισμένη. 

Όταν ο Ονούρ και η Ζεϋνέπ γνωρίζονται η έλξη είναι αμοιβαία και η Ζεϋνέπ νομίζει ότι μπορεί να βρει επιτέλους τη γαλήνη με αυτόν τον άντρα που δεν μιλάει ποτέ. Παρόλο που έχουν μεγάλα προβλήματα επικοινωνίας, η Ζεϋνέπ μετακομίζει στο σπίτι του. Δέχονται σκληρή κριτική και από τις οικογένειές τους και από τους φίλους τους, αλλά είναι ενωμένοι και υπερασπίζονται την αγάπη τους. Σύντομα όμως, το πρόβλημα ακοής του 
Ονούρ θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Δημιουργείται χάος και εκδηλώνεται επιθετικότητα. Η Ζεϋνέπ αναρωτιέται αν μπορεί να χτίσει μια ζωή μ’ έναν με έναν άνθρωπο που η επικοινωνία μαζι του ειναι δύσκολη. Εν τω μεταξύ ο Ονούρ αντιμετωπίζει το φόβο της εγκατάλειψης. Η Ζεϋνέπ αρχίζει να μαθαίνει τη νοηματική κρυφά ενώ ο Ονούρ πιέζει τον εαυτό του να μιλήσει. Θα είναι όμως αυτό αρκετό για να τα καταφέρουν;
 Eυχαριστουμε πολυ για την μεταφραση τα κοριτσια απο το Turkish Series Greek Subs-Videos
Eυχαριστουμε πολυ to καναλι GREEK.GR οπου Μεταφορτώθηκε 
Μερος 1


Μερος 2

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis