2017 3

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ -Gonul.Yarasi - 28/12/2014


H Nazım, μια δασκάλα, που επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη μετά από την απόσπαση της απ  τα ανατολικά. Αναλαμβάνει προσωρινά μια εργασία ως οδηγός ταξί με τη βοήθεια ενός φίλου της του Atakan. Ένα βράδυ παραλαμβάνει τη Dunya, μια τραγουδίστρια από ένα κλαμπ, και αφού γίνει αυτόπτης μάρτυς ενός καβγα έτσι δημιουργείται μια φιλία, που θα καταστεί να γίνει ο οδηγός της. Ενώ Nazım περιμένει για να τελειώσει η Dunya  την
δουλεία της δέχεται επίθεση από έναν άνδρα. Έτσι η Dunya τραυματίζεται , και η Nazım. έσπευσε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η Dunya αποκαλύπτει στην Nazım πως έχει το πρώην σύζυγος της Χαλίλ, ο οποίος θέλει να της πάρει την κόρη τους Μελέκ.Ετσι η Nazım παίρνει την Dunya και Μελέκ στο σπίτι της , αλλά Χαλίλ συνεχίζει να τους καταδιώκει . 

Ο Χαλίλ αποκαλύπτει στη Ναζίμ ότι αγαπά ακόμα Dunya, και θέλει να την ξαναπαντρευτεί ετσι ώστε να ξεκινήσουν ξάνα μια νέα ζωή. Δίνοντας το λόγο του, η Dunya και η Μελέκ φύγουν μαζί του. Meanwhile, Nazım faces up to his failed obligations to his own children Mehmet and Piraye.


Μια μέρα, η Nazım παίρνει μια τηλεφωνική κλήση από την Dunya ζητώντας να την προστατέψει πάλι από τον Halil ο ποιος εχει γυρισει πίσω στους παλαιούς τρόπους του. 

Η Nazım ταξιδεύει στο Otobüs για να αντιμετώπιση τον Halil ετσι ώστε να αφισει την Dunya ελευθερη.Ο Halil μεσα στην τρελα του απειλεί την ζωη της Dunya ζητώντας για να την αφισει να τραγουδήσει ένα τραγούδι για αυτόν για τελευταία φορά, πριν θα θα την αφήσει να φυγει . 

Ο Χαλίλ ότι όταν ακούει Dunya τραγούδαει με πάθος γεια αυτόν πιστεύει ότι τον αγαπήσει ακόμα αλλά στη συνέχεια αντιλαμβάνεται ότι δεν απευθύνεται σε αυτόν, αλλά στην Nazım. Ο Χαλίλ εξοργισμένος με την Dunya. στρέφει το όπλο στον εαυτό του, μετά την αποχώρηση της Μελέκ και της μικρης Nazım του.
ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ -Gonul.Yarasi - 28/12/2014
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα κοριτσια Απο το Turkish Series (TS-GS)-Greek subtitles στο FB


2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis