2017 3

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ρουα Ματ !!!!! Αποκλειστικα και στο Καναλι μας ΕΠ. 01 02 03 04 05 -- 20/09/2014

roua mat 2
Δες την περίληψη των 5 πρώτων επεισοδίων της σειράς.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 1ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Θα μπορούσε να ήταν η πιο όμορφη μέρα στη ζωή του Μάξιμου Ηλιάδη όταν συνάντησε τη Ρουμπίνη Κομνηνού και κάπως έτσι να άρχιζε μια μεγάλη ιστορία ενός παθιασμένου έρωτα..
Αν…. ο Μάξιμος δεν ήταν παντρεμένος με την Ιωάννα Στεφάνου, κόρη του Λουκά Στεφάνου, ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης γαλακτοκομικής εταιρίας του νησιού.. 
Αν… η Ιωάννα δεν διεκδικούσε με πείσμα τον σύζυγό της, Μάξιμο..
Αν η Ρουμπίνη δεν ήταν εργάτρια στη βιοτεχνία ζυμαρικών της οικογένειας Ηλιάδη…

roua mat 2
Αν… ο Δημήτρης, κολλητός φίλος του Μάξιμου, είχε κερδίσει τότε, στην εφηβεία τους, την μοιραία παρτίδα στο σκάκι τον Μάξιμο κι έκανε αυτός το Ρουά Ματ.. 

Αν… η ίδια η ζωή με τις εκπλήξεις της δεν έφερνε τόσο κοντά τη Ρουμπίνη με την Ιωάννα.. την σύζυγο και την ερωμένη….
Αν …η Βίκυ Στεφάνου, αδελφή της Ιωάννας, δεν είχε τόσο εύθραυστη ψυχολογία.. 
Κι αν… ο Μιχαήλ Λάμπρου δεν εμφανιζόταν στη ζωή της Βίκυς και όλης της οικογένειας, ξανά μετά από τόσα χρόνια, ξυπνώντας τα φαντάσματα από το παρελθόν…
Μια νεανική συγκλονιστική σειρά, γεμάτη έρωτα, πάθος, μυστήριο… και πολλές ανατροπές...


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 2ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
2ο-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

roua mat 3
H Ιωάννα αναγνωρίζει το δαχτυλίδι - κειμήλιο που φοράει η Ρουμπίνη και τη ρωτάει αν της το έχει χαρίσει ο Μάξιμος. Η Ρουμπίνη τα χάνει και τότε μπαίνει μέσα ο Μάξιμος που προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν τα καταφέρνει κι η Ιωάννα είναι σίγουρη πια ότι η Ρουμπίνη έχει ερωτική σχέση με τον άντρα της. Η Ρουμπίνη, βουτηγμένη στις τύψεις, αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Μάξιμο, να εγκαταλείψει για πάντα την Κύπρο και να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Ιωάννα απαιτεί να μάθει την αλήθεια και πλησιάζει τον Δημήτρη, που αρνείται ότι συμβαίνει κάτι. Την ίδια στιγμή ο Μάξιμος, ζητάει από τη μητέρα του να τον καλύψει κι έτσι η Ιωάννα δεν αποκαλύπτει ακόμα την αλήθεια. Κι ενώ η Ρουμπίνη ετοιμάζει τις βαλίτσες της για ν’ αποχωρήσει.. ο Μάξιμος έχει αντίθετα σχέδια.. την προλαβαίνει στο αεροδρόμιο και…


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 3ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
3ο-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Η Βίκυ αποφασίζει να πει στην Ιωάννα ότι είδε τον Μάξιμο να φιλάει στον δρόμο μια κοπέλα. Όμως το μετανιώνει, πάει και βρίσκει τον ίδιο και τον υποχρεώνει να πει τα πάντα στην Ιωάννα. 
roua mat 4

Ο Μάξιμος καταφέρνει να μαλακώσει την Ρουμπινή και να την μεταπείσει εξηγώντας της πως τραβήχτηκε η φωτογραφία με την Ιωάννα, αγκαλιά. Ο Ακύλας κρυφακούει τον Μάξιμο, να λέει στον Δημήτρη για την Ρουμπινή ότι θέλει να χωρίσει την Ιωάννα κι εναντιώνεται. Στο εργοστάσιο γαλακτοκομικών επικρατεί αναστάτωση, η Ιωάννα με τους συνεργάτες της συνεχίζουν τους ελέγχους και περιμένουν με αγωνία τον ελεγκτή από την Αθήνα...

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 4ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
4ο-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
roua mat 5Ο Μάξιμος ανακοινώνει στην Ιωάννα ότι θέλει να χωρίσουν. Αυτή χάνει την γη κάτω από τα πόδια της, δεν μπορεί να το πιστέψει και προσπαθεί να τον μεταπείσει. Όταν συνειδητοποιεί ότι οι προσπάθειές της είναι μάταιες φεύγει πληγωμένη. Η Βίκυ της τηλεφωνεί συνέχεια, αλλά δεν παίρνει απάντηση, γιατί η Ιωάννα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης. Απέναντι στο χωρισμό του Μάξιμου, στέκεται εξαγριωμένος ο Ακύλας, που του μιλάει προσβλητικά, αλλά κι ο Δημήτρης που τον επικρίνει διαρκώς. Κι ενώ το ζευγάρι Μάξιμος – Ρουμπίνη, αποφασίζει να είναι μαζί όσο πιο διακριτικά γίνεται για να μη δίνουν δικαιώματα, η Ιωάννα παρακολουθώντας τον Μάξιμο.. έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει εντελώς τη ζωή της!


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 5ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
5ο-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
roua mat 6Η Ιωάννα βγαίνει από το αυτοκίνητο της και διαπιστώνει πως έχει χτυπήσει μια έγκυο γυναίκα εννιά μηνών!. Τρομοκρατημένη, το λέει μόνο στον Δημήτρη. Ο Μάξιμος έχει φύγει οριστικά από το σπίτι και μένει σε ξενοδοχείο. Η Ρουμπίνη τον βρίσκει εκεί και χαίρεται που πλέον δεν χρειάζεται να βρίσκονται στα κλεφτά. Η Ιωάννα ενημερώνεται πως η γυναίκα που χτύπησε βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Της συμπαραστέκεται ο Δημήτρης. Στο μεταξύ ο Ακύλας κάνει κινήσεις για να μάθει ποια είναι η κοπέλα που ξεμυάλισε τον γιο του. Στο εργοστάσιο γαλακτοκομικών έρχεται επιτέλους ο ελεγκτής από την Αθήνα, που δεν είναι άλλος από τον Μιχαήλ, τον εφηβικό έρωτα της Βίκυς.. και γίνεται μια απρόσμενη συνάντηση. Σοκαρισμένη η Ιωάννα, μαθαίνει τι απέγινε η κοπέλα που χτύπησε με τ’ αμάξι της…

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis