2017 3

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Κλεμμένα Όνειρα - η νέα γενιά, έρχεται στο κανάλι μας ......

Σύντομα έρχονται 110 ολοκαίνουρια επεισόδια γεμάτα ίντριγκα και νέους έρωτες!


Στην έναρξη του τέταρτου κύκλου, τη σκηνοθεσία του οποίου έχει αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ, θα

υπάρξει ένα χρονικό αλλά και σεναριακό άλμα(spin-off). 

Η D-port μετά τον θάνατο του Άρη παύει να υπάρχει και όλες οι ιστορίες επικεντρώνονται στο κολέγιο, το οποίο συνεχίζει να διευθύνει ο Σταύρος. 

Κατά την διάρκεια των νέων επεισοδίων οι τηλεθεατές της σειράς θα μάθουν άγνωστα γεγονότα από τα νεανικά χρόνια του Δημήτρη Μαλτέζου, ώστε να κατανοήσουν πλήρως πως δημιουργήθηκε ο άκρως αυτός διαστροφικός χαρακτήρας που στράφηκε ενάντια στα παιδιά του. 

Ο Μαλτέζος αφήνει πίσω του μια τεράστια περιουσία -το ίδιο και η μητέρα του-. Αν και αυτή η περιουσία έχει μοναδικούς κληρονόμους τον Σταύρο και τη Χρύσα, κάποιοι θα προσπαθήσουν να την οικειοποιηθούν. Έτσι στο καστ της σειράς μπαίνουν νέες οικογένειες, που θα κινηθούν με δόλιο τρόπο, προκειμένου να πάρουν τα χρήματα. 

Η Μαρία γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο το μεγαλώνει με την βοήθεια της Αλεξάνδρας και του Σταύρου. !
Η συνέχεια κατά πάσα πιθανότητα τον Ιανουάριο του 2015... Συγνώμη! Ως τότε θα απολαυσουμε τη δικαίωση! Θα περιμένουμε ανακοίνωση του @megatv θα ενημερωθείτε άμεσα

Ο Άρης ξεψυχάει στα χέρια του Σταύρου! 

Η Έλεν τραυματίζει με ένα όπλο τον Μαλτέζο, για να σταματήσει η δίκη. Όταν έρχονται τα ασθενοφόρα, ο Άρης πηγαίνει δίπλα στον πατέρα του και γεμάτος ειρωνεία λέει στους γιατρούς πως κατάφεραν να σώσουν τέτοιο κτήνος. Εκείνη την στιγμή εμφανίζεται ο Νότης. Πυροβολεί μέσα στο χάος αλλά η σφαίρα βρίσκει τον Άρη. Η Μαρία που είναι μπροστά στο γεγονός χάνει την ψυχραιμία της και γεννάει πρόωρα. 
Στο νοσοκομείο μαζί της πάνε η Βίκυ και η Αλεξάνδρα που είναι σοκαρισμένες και ο Σταύρος είναι στο πλευρό του Άρη. Όλα τα μέλη της οικογένειας είναι ενωμένα , ενώ τα πράγματα παίρνουν δραματική τροπή όταν ο Άρης δεν τα καταφέρνει και ξεψυχάει στα χέρια του Σταύρου.
Η Μάνια θα είναι φοιτήτρια...ανταγωνίστρια, σατανική και έχει πολλά μυστικά..Ο Σταύρος όταν την γνωρίζει έρχεται αρκετά κοντά της και τον γοητεύει. Από κάποια στιγμή και μετά η Μάνια αρχίζει να αλλάζει καθώς τον ερωτεύεται και εκείνη.
Ο πρώην της Λένας, Βασίλης, και ο Νότης αποφασίζουν να κρατήσουν επαφές μετά την τραγωδία στο δικαστήριο. Ο Νότης του ζητάει να τον τραυματίσει. Ο Σταύρος βρίσκει τον Νότη τραυματισμένο και τον ευχαριστεί που προσπάθησε να βρει τον δολοφόνο του αδερφού του. Τον μεταφέρει στο ίδιο νοσοκομείο με τον Άρη για ιατρική βοήθεια. Αυτό στέκεται αφορμή για να έρθει πιο κοντά με τον Σταύρο και την οικογένεια του. Το γεγονός ότι ο Άρης δεν είναι πια στην ζωή, τον ικανοποιεί, αφού βλέπει το σχέδιο του να πετυχαίνει σιγά-σιγά!

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis