2017 3

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΠΡΟΥΣΚΟ 2oς Κυκλος ΕΠ.01 02 03 04 05 06 07 -- 27/09/2014 (194 195 196 197 198 199 200)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 1ου & 2ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ (ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ)
Οι καταιγιστικές εξελίξεις του “Μπρούσκο” στο φινάλε του πρώτου κύκλου, φέρνουν ανατροπές και αλλάζουν τη ζωή των ηρώων για πάντα. Με ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο ξεκινάει η νέα τηλεοπτική σεζόν για την πολυαγαπημένη σειρά, με γεγονότα που θα φέρουν τη μεγάλη
ανατροπή και μυστικά που θα αποκαλυφθούν για
να αλλάξουν τα δεδομένα στις σχέσεις των ηρώων. Ο Αχιλλέας σε μια απεγνωσμένη μάχη με το χρόνο, πρέπει να ανακαλύψει ποιος και γιατί έχει απαγάγει τη Μελίνα. Γνωρίζοντας πως η ζωή της κινδυνεύει, θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει, ενώ ταυτόχρονα η απόφασή του να την παντρευτεί παρά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έγιναν, έχει ήδη προκαλέσει ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα σ’ εκείνον και την οικογένεια των Ματθαίων. Μόνος του, απελπισμένος και πιο ερωτευμένος από ποτέ, θα πρέπει να κάνει τη μεγαλύτερη υπέρβαση της ζωής του για να σώσει τη ζωή της Μελίνας, η οποία βιώνει τον απόλυτο τρόμο στα χέρια των απαγωγέων της. Παράλληλα, στα Χανιά, ο Σήφης, αφού καίει το οινοποιείο, παίζει το τελευταίο του χαρτί δίνοντας λυσσαλέα μάχη με τον πατέρα του. Ωστόσο, μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει, καθώς, με απρόσμενο τρόπο, θα πρέπει κι εκείνος με τη σειρά του να πάρει αποφάσεις σχετικές με την απαγωγή της Μελίνας και η βαθιά του αγάπη του γι’ αυτή θα δοκιμαστεί με τρόπο που θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Στο μεταξύ η απόρριψη που βιώνει για μια ακόμα φορά η Αναστασία από τον Ματθαίο, θα έχει αναπάντεχα αποτελέσματα εξαιτίας μιας καινούργιας αποκάλυψης που θα ανατρέψει τα πάντα, προκαλώντας μεγάλες αλλαγές στις ζωές τους.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ 3ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Ενώ η Μελίνα παλεύει απεγνωσμένα να δραπετεύσει, ο Σήφης κι ο Αχιλλέας κάνουν ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσουν τα λύτρα που τους ζήτησε ο απαγωγέας. Παράλληλα, η Αναστασία κατηγορεί ευθέως τον Παύλο ότι επέστρεψε στην Κρήτη για να τους καταστρέψει. Η Όλγα, παρεξηγημένη απ’ την αγενή συμπεριφορά του Ματθαίου, αρνείται τη συνεργασία μαζί του. Η Κωνσταντίνα πανικοβάλλεται όταν διαπιστώνει ότι ο λογιστής της το έσκασε, αφήνοντάς της ένα τεράστιο χρέος προς το δημόσιο. Ο Διαμαντής εξαγριώνεται που αφέθηκε ελεύθερος ο Μάρκος. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος με την Δάφνη, ζουν την απόλυτη ευτυχία με τη γέννηση της κόρης τους παρά το εξαντλητικό πρόγραμμα που τους επιβάλλει το νεογέννητο. Τα σχέδια του Πάτροκλου παίρνουν επικίνδυνη τροπή όταν η Μελίνα, παγιδευμένη στη φυλακή της, καταρρέει μετά από έντονους πόνους εξαιτίας μιας σκωληκοειδίτιδας. Ο Σήφης καλείται να δώσει εξηγήσεις στην Αναστασία για τις οικονομικές κινήσεις που έκανε πίσω από την πλάτη της.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (196)-03 25/09/2014
ΠΕΡΙΛΗΨΗ 4ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Η Αναστασία απαιτεί να μάθει από τον Σήφη το λόγο για τον οποίο υποθήκευσε την περιουσία του και απέκρυψε από την οικογένειά του το γεγονός. Η επιθετική του στάση όμως την αναγκάζει να τον μαρτυρήσει στον Διαμαντή. Την ίδια δυσάρεστη έκπληξη έχει και η Δήμητρα, όταν ο Αχιλλέας της αποκαλύπτει πως πούλησε μέρος της περιουσίας τους κρυφά και χωρίς τη συγκατάθεση των αδερφών του. Έτσι, εξοργισμένη κι εκείνη με τη σειρά της, το λέει στον Νεκτάριο. Οι απαγωγείς, αιφνιδιάζουν τον Αχιλλέα και τον Σήφη με τους όρους που βάζουν, για το πώς θα γίνει η ανταλλαγή των χρημάτων με την Μελίνα. Εκείνοι, μη έχοντας άλλη επιλογή τους αποδέχονται, πληρώνουν, αλλά η Μελίνα παραμένει άφαντη. Η Κωνσταντίνα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, αφού μαζί με τον Μανωλιό, αποτυγχάνουν να μαζέψουν το ποσό που απαιτείται για να σώσουν το καφενείο και να αποφύγουν τον κίνδυνο φυλάκισης. Ο Παύλος Γιαννακάκης έρχεται διακριτικά σε επαφή με τον Ματθαίο, ο οποίος του ζητά να συναντηθούν χωρίς να το μάθει κανείς.
GameTwist: Παίξτε τα καλύτερα online παιχνίδια δωρεάν και χωρίς να απαιτείται download λογισμικού!
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (197)-04 25/09/2014
ΠΕΡΙΛΗΨΗ 5ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Ο σκοτεινός ρόλος του Διαμαντή στην απαγωγή της Μελίνας τον δένει ακόμα περισσότερο με τον Πάτροκλο και η προσπάθεια και δυο τους να συστηθούν από την αρχή και να ξαναγνωριστούν σαν πατέρας και γιος θα έχει απρόσμενη κατάληξη. Η ανακούφιση από την απελευθέρωση της Μελίνας είναι μεγάλη τόσο για τον Αχιλλέα, όσο και για τον Σήφη, που δεν γνωρίζουν πως τώρα αρχίζουν τα μεγάλα τους προβλήματα. Ο Σήφης απειλείται από οικονομική καταστροφή, ενώ ο Ματθαίος μαθαίνει πως ο Αχιλλέας πούλησε τα αμπέλια της οικογένειας και η αντίδρασή του μεγαλώνει το χάσμα στις σχέσεις των δυο αδερφών. Η Μελίνα όταν μαθαίνει το ρόλο που έπαιξε ο Σήφης στην απελευθέρωσή της από τα χέρια των απαγωγέων, πηγαίνει στα Χανιά και τα συναισθήματά της απέναντί του αποκτούν μια νέα διάσταση, περιπλέκοντας την κατάσταση.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ 6ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Ο Ματθαίος αντιμετωπίζει με σκληρότητα τον Αχιλλέα και του ζητάει να επιστρέψει πίσω όλα τα χρήματα που χρωστάει στην οικογένεια. Η Μελίνα και ο Σήφης μιλάνε με ειλικρίνεια για τα συναισθήματα που τους δένουν και η Αγγελική δεν βλέπει με καλό μάτι όλη την κατάσταση. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα καλούν τον Πάτροκλο και την Βασιλική να πάνε μαζί τους στο γαμήλιο ταξίδι στην Ταϊλάνδη. Στο μεταξύ ο Πάτροκλος έχει αρχίσει να παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τη Δήμητρα κι εκείνη, κολακευμένη από το ενδιαφέρον του, δείχνει να αγνοεί τη σκοτεινή πλευρά του. Ο Σήφης εξακολουθεί να κρύβει από την Λουκία την αληθινή του ταυτότητα και αποφασίζει να την πλησιάσει ακόμα περισσότερο. Η Αναστασία ανακαλύπτει τυχαία πως ο πατέρας της και ο Ματθαίος διατηρούν επαφές και γίνεται έξαλλη, ενώ ο Διαμαντής συνεχίζοντας τα σκοτεινά σχέδιά του, αγοράζει τα αμπέλια που πούλησε ο Αχιλλέας για να σώσει την Μελίνα. Ο Μανωλιός, επηρεασμένος από το μωρό της Δάφνης, ζητάει από την Κωνσταντίνα να κάνουν ένα παιδί και την αφήνει άφωνη…
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (199)-06 26/09/2014
ΠΕΡΙΛΗΨΗ 7ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Νιώθοντας ενοχές για την οικονομική καταστροφή του Σήφη, η Μελίνα, ζητάει από τον Αχιλλέα ν’ αναβάλουν το γαμήλιο ταξίδι τους για να του συμπαρασταθεί. Ο Σήφης πλευρίζει την Λουκία, δίνοντάς της ψεύτικο όνομα. Η απαίτηση του Πάτροκλου, να μεταβιβάσει ο Διαμαντής στο όνομά του όλη του την περιουσία, κάνει τον τελευταίο ν’ αλλάξει στάση. Παρά τις βεβαιώσεις του Ματθαίου, η Αναστασία δεν πείθεται ότι δεν γνώριζε τον πατέρα της από παλιά. Ο Μάρκος, μαθαίνει απ’ τη Δάφνη πως ο Σήφης πλήρωσε τα λύτρα και το μεταφέρει στον Παύλο, που αγωνιά για τα οικονομικά του γιου του. Το ενδιαφέρον του Πάτροκλου προς την Δήμητρα, παραξενεύει τον Αχιλλέα. Παράλληλα, η περιουσία που πούλησε για να δοθούν τα λύτρα, ετοιμάζεται να περάσει «μυστικά» στα χέρια του Διαμαντή. Ο Ματθαίος, προσβάλλει με σκληρά λόγια τη Μελίνα, κάνοντας έξαλλο τον Αχιλλέα. Ο Σήφης ζητάει την οικονομική στήριξη του Διαμαντή. Την ίδια στιγμή, η Αγγελική εξαγριώνεται όταν αντικρίζει τον Σήφη με την Μελίνα σε μία πολύ τρυφερή στάση.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (200)-07 27/09/2014
GameTwist: Παίξτε τα καλύτερα online παιχνίδια δωρεάν και χωρίς να απαιτείται download λογισμικού!

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis