2017 3

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιοί μετέχουν στο νέο κόμμα που ιδρύθηκε σήμερα «Ελλάδα.εμείς»

kontranews.gr
Στο πολιτκό προσκήνιο της χώρα προστέθηκε σήμερα  άλλος ένας πολιτικός σχηματισμός  με την επωνυμία «Ελλάδα.εμείς» και επικεφαλή τον οικονομολόγο – νομικό Σταύρο Καρβούνη, τη δημοσιογράφο και διεθνολόγο Νάσια Μιχαλοπούλου, και τον
Αργύρη Πετρόπουλο, δικηγόρο και επισκέπτη καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Στην ιδρυτική του διακήρυξη της κινήματος «Ελλάδα.εμείς», που διενεμήθη στον Τύπο, αναφέρεται:

«Έχοντας την πεποίθηση ότι σήμερα είναι η μάχη της κοινωνικής δημοκρατίας, της Εθνικής και Κοινωνικής Συμπόρευσης, για το νέο Οδικό Χάρτη της Ελλάδος στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, η ώρα να αλλάξει η Ελλάδα έτσι ώστε να υπηρετεί τους πολλούς και όχι τους λίγους ισχυρούς, η ανάγκη να υπάρξει συμπόρευση όλων στην πορεία για την κοινωνική και οικονομική ανάσταση του Έθνους με εθνική διαπραγμάτευση και νέο κοινωνικό συμβόλαιο, ανακοινώνουμε την ίδρυση του Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος «ελλάδα.εμείς»».

Τα μέλη της κίνησης επισημαίνουν ότι «μέσα στο βάθος της κρίσης, χρειάζεται να σπάσουν οι αλυσίδες που μας δημιούργησαν μια νοοτροπία εξάρτησης. Να φύγει η παλιά πολιτική γενιά, να πάρουμε ξανά τη χώρα στα χέρια μας». Στο πλαίσιο αυτό, χαιρετίζουν τη δημιουργία της πολιτικής κίνησης «Δημοκρατικός Σύνδεσμος» με επικεφαλής τον ανεξάρτητο Βουλευτή Βασίλη Οκονόμου και ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για συμπόρευση με άλλες πολιτικές δυνάμεις, κινήματα και πρωτοβουλίες, με κοινούς στόχους και αξίες.

«Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος στην Ευρωζώνη είναι πλέον πολύ δύσκολος» τονίζουν και παρουσιάζουν επιγραμματικά τις θέσεις τους για την Ευρωπαϊκή Ένωση: «Δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ούτε βεβαίως στην αρένα της Ένωσης ο πλούτος ρέει άφθονος «εξ ουρανού». Η διαδρομή της χώρας μας με το τρένο και τη σημαία του ευρωπαϊκού οικοδομήματος είναι δύσβατος. Το ταξίδι είναι με πολλά εμπόδια και καθόλου εύκολο. Για να διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα θα πρέπει να δώσουμε σκληρές μάχες. Τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Όλα κερδίζονται με αγώνα και εγρήγορση».

«Θέλουμε να προχωρήσουμε. Όχι επαιτώντας, αλλά με πίστη στις δικές μας δυνατότητες, στις δικές μας ικανότητες, ατομικές όσο και συλλογικές» αναφέρουν, επισημαίνοντας ότι στη «διαδρομή μας πρέπει να έχουμε ως πυξίδα την εθνική διαπραγμάτευση, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη σωτηρία του Έθνους. Αυτή είναι η οδός για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την παγκοσμιοποίηση, τον αδυσώπητο διεθνή ανταγωνισμό, για να δημιουργήσουμε όρους συνεχούς ανάπτυξης και να πετύχουμε καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους. Να έχουμε το δικό μας σχέδιο, τον Ελληνικό Οδικό Χάρτη και όχι να πλέουμε σε αχαρτογράφητα θολά νερά».

Την πρώτη Διοικούσα Επιτροπή αποτελούν:

Βερβερίδης Παντελής Γραφικές Τέχνες Θεσσαλονίκη
Γιαγκουδάκης Ελευθέριος πρ. Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού Εύβοια
Δίπλας Δημήτριος Επαγγελματίας Αγρίνιο
Ελευθεριάδου Λουκία Δίκτυο Αλληλεγγύης Καλαμάκι - Αθήνα
Καλοχέρη Ράνια Δίκτυο Αλληλεγγύης Αθήνα
Καπασάς Κωσταντίνος Ιατρός - Αγγειοχειρουργός Αθήνα
Καρβούνης Σταύρος Οικονομολόγος - Νομικός Κέρκυρα
Καρβούνης Χρήστος Συνδικαλιστής, Τραπεζοϋπάλληλος Κέρκυρα
Καρδακάρης Σπυρίδων Ιατρός Χειρουργός Ορθοπεδικός Κέρκυρα
Καρδαμίτσης Βασίλειος Επαγγελματίας Αυστραλία
Κατερέλος Σπυρίδων Έμπορος Λαϊκών Αγορών Κεφαλληνία
Κοκκινώρης Δημήτριος Ξενοδοχοϋπάλληλος Κέρκυρα
Κοτρώτσιος Παναγιώτης Αγρότης Τρίκαλα
Κουρής Ματθαίος Ξενοδοχοϋπάλληλος Κέρκυρα
Μητρόπουλος Ιωάννης Επαγγελματίας Πάτρα
Μητροπούλου Μαρία Δίκτυο Αλληλεγγύης Πάτρα
Μιχαηλίδου Μαίρη πρ. Αεροσυνοδός Ο.Α. Αθήνα
Μιχαλοπούλου Νάσια Δημοσιογράφος - Διεθνολόγος Αθήνα
Μυλωνάς Γιώργος Εκπαιδευτικός Βόλος
Ναβροζίδης Μιχαήλ Ιατρός Αναισθησιολόγος Αθήνα
Παπακώστα Ρούλα Ιδιωτικός Υπάλληλος Θεσσαλονίκη
Παπάς Βασίλης Οικονομολόγος Άρτα
Πασχαλίδου Γιοβάννα Φιλόλογος Αθήνα
Παυλής Δημήτριος Αυτοκινητιστής - Ταξί Αθήνα
Περούλης Δημήτριος Φοιτητής Κέρκυρα
Πετρόπουλος Αργύρης Δικηγόρος Π. Ψυχικό - Αθήνα
Πολίτη Λαμπρινή Στέλεχος Υπηρεσιών Υγείας Αθήνα
Πολίτης Σπυρίδων Δίκτυο Αλληλεγγύης Αθήνα
Πολιτίδης Νικόλαος Διαφημιστικό Γραφείο - Δημόσιες Σχέσεις Θεσσαλονίκη
Ρέγγη Μαρία Επαγγελματίας, Δίκτυο Αλληλεγγύης Κέρκυρα
Στάμου Ασπασία Δίκτυο Αλληλεγγύης Μαρούσι - Αθήνα
Τσάρου Μάρθα Web Designer - Γραφίστρια Περιστέρι - Αθήνα
Τσάρου - Δίπλα Μερσίνη Φοροτεχνικός Περιστέρι - Αθήνα

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis