2017 3

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Φύλλο και φτερό έκανε ο Ψινάκης τα οικονομικά του δήμου – Τι διαπίστωσε και κάλεσε τον Ρακιντζή


Κενοί αριθμοί πρωτοκόλλων σε… φανταστικά πρόσωπα, σωρεία απευθείας αναθέσεων σε συγγενείς αντιδημάρχων και υπαλλήλων του δήμου, ύποπτες διαγραφές αρχείων από τους υπολογιστές και κακοδιαχείριση στην αναπτυξιακή εταιρεία του δήμου Μαραθώνα, καθώς και στα τέσσερα νεκροταφεία της πόλης, είναι οι καταγγελίες που περιλαμβάνονται στην αναφορά του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη που παραδόθηκε στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής».


Ο δήμαρχος Μαραθώνα έχει κάνει «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά του δήμου και κατήγγειλε στον κ. Ρακιντζή σοβαρές παρατυπίες που αφορούν τόσο ποινικές όσο και διοικητικές παραβάσεις στα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης.

Ο κ. Ψινάκης έφτασε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείo του κ. Ρακιντζή, συνοδευόμενος από κλιμάκιο δικηγόρων, με επικεφαλής το γνωστό ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο και το νομικό εκπρόσωπο του δημάρχου Μαραθώνα, Ιωάννη Παραρά.

Η συνάντηση αυτή διήρκησε περίπου μία ώρα, ενώ αμέσως μετά ο κ. Ψινάκης δήλωσε σχετικά: «Οι κρατικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί κάνουν πολύ καλή δουλειά. Εγώ κάνω ό,τι μπορώ, έχοντας τον καλύτερο ποινικολόγο, τον καλύτερο δικηγόρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους καλύτερους ορκωτούς λογιστές στον κόσμο.

Οι υποθέσεις είναι πάρα πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά», τόνισε και πρόσθεσε πως «κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, για να οργανώσω το δήμο μου».

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis