2017 3

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

«Η αποκατάσταση της Κρητικοπούλας» στέλνει τη Ραχήλ Μακρή στο Πειθαρχικό

topontiki.gr
Τα όχι και πολύ κομψά, κατά γενική ομολογία, σχόλια στο facebook της Ραχήλ Μακρή, για την «κρητικοπούλα» ή κατά κόσμον Γεωργία Στεφανάκη, πυροδότησαν νέα κόντρα με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος την παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ για «αντικομματική συμπεριφορά.


Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την απόφαση της επιτροπής, αλλά ήδη κάποιοι μιλούν ακόμα και για διαγραφή της βουλευτού Κοζάνης. Αν η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγηθεί τη διαγραφή της, η τελική απόφαση θα παρθεί από το Πειθαρχικό και την Κοινοβουλευτική ομάδα. Η ίδια πάντως είπε πως μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση για την παραπομπή της.

Η Μακρή που έχει κόντρα με την Τομεάρχη Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταυρούλα Ξουλίδου, βουλευτού Θεσσαλονίκης, πήρε αφορμή από την τοποθέτηση της Γεωργίας Στεφανάκη, ως υπεύθυνης Πολιτισμού, για να «ανεβάσει» το εξής κείμενο, στο οποίο υπάρχουν διόλου κολακευτικοί υπαινιγμοί και χαρακτηρισμοί.

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Τελικά ποιανού τσιράκι είμαι του Μπόμπολα ή του Μελισσανίδη; Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδερφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις Καρυάτιδες πάντως».

Η Σταυρούλα Ξουλίδου είναι εκείνη που ανέθεσε στην Γεωργία Στεφανάκη και στη συνέχεια ανακοίνωσε τα νέα της καθήκοντα, γεγονός που εξόργισε την Ραχήλ Μακρή, η οποία αντέδρασε από το κρεβάτι του πόνου, αφού όπως η ίδια αναφέρει βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω χειρουργικής επέμβασης.

Η «απάντηση» του Πάνου Καμμένου ήταν αναμενόμενη, τόσο επειδή κάθε ανάθεση καθηκόντων στον κομματικό μηχανισμό έχει προβολή στον αρχηγό του κόμματος, όσο και για το ύφος της αντίδρασης της Μακρή.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η βουλευτής προκαλεί αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος και έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Πάνο Καμμένο. Τον περασμένο Μάρτιο υπήρξε μια εντονότατος διάλογος, από τηλεφώνου, μεταξύ τους, μετά την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης της Χρυσούλας Γιαταγάνα και του Κώστα Γιοβανόπουλου.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis