2017 3

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ελλάς υπό κατάσχεση! Να μη μείνει ούτε πέτρα στα χέρια των Ελλήνων

kyklwpas.blogspot.gr
«Ούτε έναν ούτε δύο, αλλά έξι (!) νέους φόρους στα ακίνητα επέβαλε, και μάλιστα ταυτόχρονα, η κυβέρνηση στην εν μέσω κρίσης και Μνημονίου εποχή, ανεβάζοντας στα 40 τα συνολικά χαράτσια που βαραίνουν την ιδιοκτησία!


Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού δείχνουν ότι οι φόροι στην ακίνητη ιδιοκτησία επταπλασιάστηκαν σε διάστημα μόλις τριών
ετών! Από 500.000.000 ευρώ, που ήταν το 2009 και το 2010, οι φόροι αυξήθηκαν σε 1,1 δισ. ευρώ το 2011, και από το 2012 εκτινάχθηκαν στα 3,2 δισ. ευρώ, ποσό που η κυβέρνηση θέλει να εισπράττει κάθε χρόνο και τα επόμενα έτη!»

Οσα παρατέθηκαν προηγουμένως είναι απόσπασμα από το κύριο θέμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και δεν αποτελούν γνώμες, υποθέσεις ή εκτιμήσεις. Είναι αριθμοί που προέκυψαν από πραγματικούς νόμους, «χειροπιαστούς» φόρους και χαράτσια στην αληθινή ζωή. Ολα μετρήσιμα, όλα αποδείξιμα, όλα εξωφρενικά! Ακόμα και ο τίτλος του άρθρου κόβει την ανάσα με τον αριθμό φόρων που αποκαλύπτει: «Παράνοια: ο ΕΝΦΙΑ και οι άλλοι 39 (!) φόροι που επιβαρύνουν τα ακίνητα».

Οι αριθμοί μαρτυρούν τους στόχους της τρόικας, των δανειστών και των ελληνόφωνων υπηρετών τους: να μη μείνει ούτε πέτρα στα χέρια των Ελλήνων. Το σύνολο της ακίνητης περιουσίας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να περιέλθει στην κατοχή των διεθνών πτωματοβόρων όρνεων της τυχοδιωκτικής οικονομίας και της τοκογλυφίας.

Οταν η φορολόγηση των ακινήτων λαμβάνει τόσο άγριες διαστάσεις και επταπλασιάζεται μέσα σε μία τριετία, ποια άλλη εξέλιξη μπορεί να αναμένει κάποιος, εκτός από τον εξαναγκασμό των ιδιοκτητών να πουλήσουν κοψοχρονιά ό,τι απέκτησαν με κόπο και έπειτα από θυσίες ολόκληρων γενεών;
Στην ίδια σελίδα της εφημερίδας μας δημοσιοποιούνται στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, σύμφωνα με τα οποία «μέσα σε μόλις έξι χρόνια χάθηκαν 400 δισεκατομμύρια ευρώ περιουσίας».
Επειτα απ’ όλα αυτά, μία σκέψη περνά αναπόφευκτα από τον νου όλων:

Η Ελλάς είναι υπό κατάσχεση και η πολιτική τάξη παίζει τον ρόλο του δικαστικού επιμελητή..

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis