2017 3

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ριζικές αλλαγές στα ασφαλιστικά ταμεία! Τι πρέπει να ξέρει ο «επαγγελματίας» ασφαλιστής

Ημερίδα με θέμα «Οι ριζικές αλλαγές στην κοινωνική ασφάλιση και Αξιοποίησή τους σε νέα αποτελεσματική προσέγγιση του σύγχρονου υποψήφιου πελάτη», θα πραγματοποιήσει το…


Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών σε συνεργασία με στελέχη του υπουργείου εργασίας και
των ταμείων κοινωνικής ασφάλισης, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00 – 17:00.

Στην πεντάωρη ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στην Αθήνα αλλά ταυτόχρονα και Live Streaming μέσω διαδικτυακού Webinar, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά:

Όλες τις ριζικές αλλαγές που έχουν υλοποιηθεί στα ταμεία κοινωνικής ασφάλισης και πρέπει να γνωρίζει ο επαγγελματίας – επιστήμονας ασφαλιστικός σύμβουλος που ασχολείται η θέλει να ασχοληθεί με τον κλάδο ζωής.

1. Όλες οι πληροφορίες λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ – ΠΕΔΥ και οι σημαντικές άμεσες μελλοντικές εξελίξεις.
2. Οι σημαντικότατες αλλαγές στο συνταξιοδοτικό σύστημα με την ψήφιση των πολυνομοσχεδίων και την συγχώνευση των κύριων και επικουρικών ταμείων .
3. Όλα τα ταμεία που συγχωνεύθηκαν και ποιές οι αλλαγές στις παροχές σε όλα τα επίπεδα.
4. Ποιες είναι οι «θετικές» αλλαγές για τον καταναλωτή και πως μπορεί να τις αξιοποιήσει αποτελεσματικά σε συνδυασμό με την ιδιωτική ασφάλιση

Είναι αδύνατον να συμβουλεύσει αποτελεσματικά ένας διαμεσολαβητής τον πολίτη να καλύψει τις ελλείψεις και τα κενά της κοινωνικής ασφάλισης αν δεν είναι ενημερωμένος για την διαμόρφωση των νέων συνθηκών.

Επίσης πως μπορεί να αξιοποιήσει αυτήν την συγκυρία ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και να δημιουργήσει μια νέα αποτελεσματική προσέγγιση που δύσκολα θα αρνηθεί ο υποψήφιος πελάτης αλλά και θα αναβαθμίσει την εικόνα του στα μάτια του σύγχρονου καταναλωτή.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν σημαντικοί ομιλητές – διευθυντικά στελέχη υπηρεσιών των κοινωνικών ταμείων και καθηγητές της εθνικής σχολής δημόσιας υγείας, ενώ έχουν προσκληθεί και στελέχη από τα υπουργεία υγείας και εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis