2017 3

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - Ο υπουργός απειλεί Το ΧΩΝΙ για να «κουκουλώσει» την αποκάλυψη

Από το www.toxwni.gr

Ο «ψύχραιμος» διπλωμάτης έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε τις απειλές.

Στις 21.30 το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν μπει στο τυπογραφείο το φύλλο μας, δεχθήκαμε στα γραφεία της εφημερίδας μας mail από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο. Στο κείμενο που μας έστειλε (και
δημοσιεύουμε ολόκληρο στη συνέχεια) μιλά για μια «συκοφαντική» και «δυσφημιστική» καταχώρηση, που διάβασε στο toxwni.gr.
Πρόκειται για την αναγγελία μιας αποκάλυψης-σοκ, που φιλοξενούμε την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ, για το πώς άνοιξε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ η κερκόπορτα για να μπορούν να αγοράσουν ακόμη και Τούρκοι εκτάσεις στα σύνορά μας!

Και προσέξτε... η εξαίρεση που ψηφίστηκε -μυστικά και ήσυχα, μέσα στο κατακαλόκαιρο- αφορά μόνο στα ακίνητα που πουλά το ΤΑΙΠΕΔ! Δηλαδή, περάσανε εξαίρεση ΟΧΙ για να βοηθήσουν κανέναν ιδιώτη να βρει επενδυτή και να πέσουν χρήματα στην πραγματική οικονομία.

Προσέξτε... Η εξαίρεση που ψηφίστηκε αφορά ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ. Δηλαδή, διευκολύνουν τους αλλοδαπούς ΜΟΝΟ αν τα χρήματά τους πάνε κατευθείαν στους δανειστές.

Φυσικά, μέχρι και σήμερα, δεν είχε βρεθεί υπουργός Εθνικής Άμυνας που να τολμήσει να ανοίξει τέτοια κερκόπορτα στους Τούρκους. Μέχρι που ο Αντώνης Σαμαράς έκανε υπουργό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο!
Μην χάσετε Το ΧΩΝΙ της Κυριακής.

Αυτό το σκάνδαλο πρέπει να το μάθουν όλοι οι Έλληνες.

Άλλωστε, ο πανικός, που κατέλαβε τον υπουργό Άμυνας, το αποδεικνύει περίτρανα.

Ακολουθεί το κείμενο του υπουργού, που ζητά από μια εφημερίδα να μη δημοσιεύσει το σκάνδαλο που αποκάλυψε και να κατεβάσει οποιαδήποτε ανάρτηση αμέσως.

Αμέσως μετά, μπορείτε να διαβάσετε και την απάντησή μας.

Και φυσικά, μη χάσετε Το ΧΩΝΙ της Κυριακής. Με τίποτα...
«ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ, ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΗ»
Επιστολή Αβραμόπουλου Στο ΧΩΝΙ:
«Υβριστική, συκοφαντική, ψευδής και δυσφημιστική
Yπόψιν του εκδότη της εφημερίδας "TO XΩNI " Mάνου Kακαλαμάνου,
Με ιδιαίτερη έκπληξη και αγανάκτηση λάβαμε γνώση πρωτοσέλιδης καταχώρησής σας στο διαδικτυακό τόπο της εφημερίδας σας "ΤΟ ΧΩΝΙ" της Κυριακής.

Ειδικότερα, εμφανίζεται φωτογραφία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, με την οποία φέρεται να υπογράφει και στη βάση της φωτογραφίας υπάρχει ένα πωλητήριο, το οποίο αναφέρεται στη χώρα, δίνοντας την εντύπωση αλλά και με ρητή αναφορά σας ότι ξεπουλάει την Ελλάδα.

Επειδή η καταχώρηση αυτή είναι πρόδηλα υβριστική, συκοφαντική, ψευδής και δυσφημιστική για το όνομά του, την προσωπικότητά του, το ρόλο του και το έργο του, ως Υπουργού Εθνικής Αμύνης και πολιτικού και με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματός του, σας καλώ να την αποσύρετε και να μην υπάρξει καμία αναπαραγωγή ή περαιτέρω δημοσίευσή της στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και σε κάθε μέσο μαζικής επικοινωνίας και ενημέρωσης.
O πληρεξούσιος συνεργάτης του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου,
Πολύκαρπος Αδαμίδης"
Το ΧΩΝΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ
Απάντηση της εφημερίδας ΤΟ ΧΩΝΙ στον υπουργό Άμυνας:

«Υπ' όψιν του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου
Υβριστική, συκοφαντική και δυσφημιστική ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ είναι η διάταξη που υπογράψατε τον Αύγουστο του 2014, κύριε υπουργέ.

Με χαρά να μας οδηγήσετε ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης για το ρεπορτάζ μας, αν για αυτό μας απειλείτε με την επιστολή σας.

Έτσι, εξάλλου, θα μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας να μάθουν ακόμη περισσότεροι Έλληνες την απίστευτη διάταξη που υπογράψατε.

Εν κατακλείδι, η απάντησή μου -κύριε υπουργέ- στο απειλητικό σας μήνυμα είναι η εξής:

Αν σας συκοφαντεί κάποιος, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΚ! Όλο μας το ρεπορτάζ προκύπτει από αυτά που νομοθετήσατε και δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ!

Να στραφείτε κατά της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, λοιπόν.

Τέλος, θέλω να σας τονίσω ότι η εφημερίδα μας, Το ΧΩΝΙ, έχει κηρύξει ανένδοτο πόλεμο στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Και εσείς, με την υπογραφή σας, το διευκολύνετε! Άρα, τι πιο λογικό από το να βρεθούμε απέναντι;

Κάντε ό,τι σας λέει η μνημονιακή σας συνείδηση.

Και μην ξεχάσετε την Κυριακή Το ΧΩΝΙ.
Μάνος Κακλαμάνος
δημοσιογράφος Το ΧΩΝΙ»

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis