2017 3

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Το νέο Δ.Σ. του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου

www.alexpolisonline.com
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 576 - 23.09.2014, τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ.) η απόφαση του Υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη, σύμφωνα με την οποία ορίστηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συµβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου
του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου, έχει ως εξής:

1. Λαζόπουλος Δημήτριος του Γεωργίου, Πτυχιούχος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής του Π.Γ.Ν. Έβρου ως Πρόεδρος.

2. Κακαλή Αθανασία του Αποστόλου, Πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Π.Γ.Ν. Έβρου, με αρμοδιότητα στο πρώην Γ.Ν. Διδυμοτείχου.

3. Γκοτσίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου, Ιδιωτικός Υπάλληλος, με αναπληρωτή του τον Μαστορόπουλο Διονύσιο του Κωνσταντίνου, Διπλωματούχο Μηχανικό Χωροταξίας − Πολεοδόμο.

4. Αρμενάκη Κρυσταλλία του Κωνσταντίνου, Δικηγόρος, με αναπληρώτριά της την Ρήγα Ιωάννα του Παναγιώτη, Δημόσιο Υπάλληλο.

5. Στάνκογλου Κυριακή του Ιωάννη, Επιχειρηματίας.

6. Ιατρού Χρήστος του Αλεξάνδρου, Αναπ. Καθηγητής Αναισθησιολογίας Δ.Π.Θ. − Διευθυντής της Παν/κής Κλινικής Αναισθησιολογίας του Π.Γ.Ν. Έβρου − Φορέας Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, με αναπληρωτή του τον Λίμα Χρήστο του Μιχαήλ, Διευθυντή Παιδοχειρουργικού Τμήματος ΕΣΥ του Π.Γ.Ν. Έβρου − Φορέας Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, ως αιρετοί εκπρόσωποι των ιατρών που υπηρετούν στο Π.Γ.Ν. Έβρου.

7. Χριστοδούλου Αθανάσιος του Συμεών, υπάλληλος κλάδου TE Νοσηλευτικής, του Π.Γ.Ν. Έβρου − Φορέας Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, με αναπληρωτή του τον Στάμο Ευστάθιο του Μαυρουδή, υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Τεχνικών − Ηλεκτρονικών του Π.Γ.Ν. Έβρου − Φορέας Γ.Ν. Διδυμοτείχου, ως αιρετοί εκπρόσωποι του λοιπού, πλην ιατρών, προσωπικού που υπηρετούν στο Π.Γ.Ν. Έβρου.

8. Πνευματικός Ιωάννης του Αποστόλου, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν. Έβρου, με αναπληρωτή του τον Μαλτέζο Ευστράτιο του Σάββα, Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του ίδιου Νοσοκομείου.

9. Σαπουντζή Ευαγγελία του Νικολάου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικής − Οικονομικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν. Έβρου, με αναπληρώτρια την Εμμανουηλίδου − Στεφανίδου Μόρφω του Δημοσθένη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ίδιου Νοσοκομείου.

Η θητεία των μελών του Συμβουλίου είναι διετής.

Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται η Κακαλή Αθανασία.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis