2017 3

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτο: Ο Νίκαρος ζήτησε να μην ενοχλήσουν το μισθό της Κενεβέζου Μάθετε πόσα αμείβεται;

Mεγάλη αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Στέλιος Ξιουρής γράφοντας για τηλεφώνημα που έκανε ο Νίκος Αναστασιάδης στον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΡΙΚ Γιώργο Τσαλακό ζητώντας του να μην πειράξουν το μισθό της Αιμιλίας Κενεβέζου  κάτι που ο Γιώργος Τσαλακός δεν κράτησε στις κλειστές πόρτες
του καναλιού και κοινοποίησε την συνομιλία του με τον Νίκαρο και στο Δ.Σ του ΡΙΚ κατά την διάρκεια συνεδρίας του σώματος. Διαβάστε το κείμενο που δημοσίευσε σε διαδικτυακή ιστοσελίδα ο δημοσιογράφος:

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παλαιότερα ονομαζόταν Νίκαρος, αλλά μάλλον τώρα έγινε Νικούι, τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Δ.Σ του ΡΙΚ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΛΑΚΟ, κατά τον Υπουργό Εσωτερικών ΣΩΚΡΑΤΗ ΧΑΣΙΚΟ, η Λυδία λίθος και η πανάκεια, για να σωθεί το ίδρυμα εξ ου και ο διορισμός του, για να του αναφέρει ότι θα πρέπει το σχετικό θέμα με την μείωση των απολαβών της παρουσιάστριας ειδήσεων ΑΙΜΙΛΙΑΣ ΚΕΝΕΒΕΖΟΥ, να μην προχωρήσει και να μην εξεταστεί από το Δ.Σ , λόγω επιθυμίας του να συζητήσουν για το όλο πλέγμα του ΡΙΚ. 

•Προσέξτε λοιπόν. Ο Νίκαρος μας έλυσε όλα τα προβλήματα και βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με την μισθοδοσία μιας παρουσιάστριας ειδήσεων , ώστε να σκεφτεί και να πάρει το τηλέφωνο για να επηρεάσει τον επικεφαλής ενός ημικρατικού οργανισμού. Ουάου ! Ε, δεν μπορεί να τον αποκαλέσει κάποιος αθκιασερό τον Νίκαρο, αφού μέχρι και για τις παρουσιάστριες βρίσκει χρόνο, οπόταν πάμε καλά, σε όλους τους τομείς. Κι αν δεν το βλέπετε ευρωττοπουζοκυπραίοι ότι όλα κυλούν ομαλά , ο λόγος είναι γιατί είστε ιδιότροποι και γκρινιάρηδες. 

•Εξάλλου δεν κάνουν το ίδιο και ο Κάμερον, η Μέρκελ, ο Πούτιν, ο Ολάντ, ο Ερντογάν και άλλοι με τις αντίστοιχες παρουσιάστριες ειδήσεων των κρατικών τους καναλιών; Μεταξύ μας ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης και της Ουγκάντας ( δεν γνωρίζω τα ονόματα των κυρίων ο άσχετος) στέλνει οδηγίες στον αντίστοιχο μαύρο Τσαλακό και για τα προγράμματα που μεταδίδονται. Ενώ ο Νίκαρος δεν αναμιγνύεται σε τέτοιες λεπτομέρειες για να είμαστε δίκαιοι.

•Λοιπόν ο κ. Τσαλακός δεν τήρησε το απόρρητο των ιδιωτικών συνομιλιών και κοινοποίησε την συνομιλία του με τον Νίκαρο και στο Δ.Σ του ΡΙΚ κατά την διάρκεια συνεδρίας του σώματος. Προς τούτο καταγράφηκε και στα πρακτικά της συνεδρίας του Δ.Σ του ΡΙΚ για όσους έχουν απορίες!!! Κι φυσικά το θέμα έμεινε στάσιμο και η ζωή συνεχίζεται. 

•Α, και όσοι έχετε απορία να σας πληροφορήσουμε ότι η Κενεβέζου αμείβεται με 83 χιλιάδες Ευρώ τον χρόνο , όπερ μεθερμηνευόμενο λίγο περισσότερα απ’ όσα παίρνει ο Χάσικος από την μισθοδοσία του, ως αρμόδιος υπουργός για το κρατικό κανάλι. 

•Όσο για τις συντεχνίες του ΡΙΚ, που σκίζουν τα ιμάτια τους για όλα τα θέματα και συναινούν και σε απολύσεις ανθρώπων που αμείβονται με 1500 Ευρώ, προκειμένου να σωθεί το ίδρυμα, αυτή την περίοδο έχουν πρόβλημα λόγω του ιματισμού της , αφού φορούν στριγκάκια που τους ενοχλούν και δεν μπορούν ν’ αντιδράσουν». onlycy.com

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis