2017 3

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Δικαιωση Επ. 06 -- 29/10/2014

Ο Νικηφόρος μαθαίνει από τη μάνα του ότι παρακολουθούν το σπίτι του στην Αθήνα κι αποφασίζει να κρυφτεί στη Σύρο μέχρι την πρεμιέρα. Η Μυρτώ και ο Χρήστος ζουν τον παιδικό τους έρωτα με την Ανθή και την Ερμιόνη να τους κάνουν πλάτες. Η Ανθή βλέπει τις μελανιές στο σώμα της Ερμιόνης και καταλαβαίνει ότι ο Λευτέρης την χτυπάει. Ο
Μενέλαος αντιλαμβάνεται την παγίδα που του έστησε ο Λευτέρης με τον μεσίτη και αλλάζει τα σχέδιά του την τελευταία στιγμή, αγοράζοντας κτήματα σ' άλλη περιοχή. Η Ανθή ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο εραστής της Βάλιας και της ζητάει να τον χωρίσει αμέσως, ενώ η Βάλια το παίζει θύμα της κατάστασης. Ο Μενέλαος αναζητάει τη Βάλια στο θέατρο και δεν την βρίσκει εκεί, ενώ η Ανθή προσπαθεί να την καλύψει. Η Βάλια εξηγεί στον Νικηφόρο το σχέδιο εξόντωσης του Μενέλαου, αλλά για κακή της τύχη ο Λευτέρης την βλέπει σε τρυφερό τετ α τετ μαζί του. Την απειλεί πως θα κυκλοφορήσει το νέο για τον εραστή της σ' όλο το νησί. Για να κρατήσει το στόμα του κλειστό, της ζητάει να περάσουν μια βραδιά μαζί και η Βάλια, στριμωγμένη, αναγκάζεται να του το υποσχεθεί. Ο Νικηφόρος αρχίζει να δειλιάζει ως προς τον φόνο του Μενέλαου και η Βάλια χρησιμοποιεί όλη της τη γοητεία για να τον πιέσει να προχωρήσει το σχέδιό τους. Παράλληλα, πείθει τον Μενέλαο να εμφανιστεί μαζί της στη σκηνή τη στιγμή της αυλαίας. Η πρεμιέρα φτάνει και η Βάλια ετοιμάζεται να παίξει το τελευταίο της χαρτί...

29/10/2014

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis