2017 3

Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Όμικρον Θετικό - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13-14-15 -- 03/10/2014


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15
Ο Κώστας ψάχνει απεγνωσμένα τον άγνωστο αποστολέα του μηνύματος, ενώ ο Αριστοτέλους συνεχίζει να παρακολουθεί τον Αλέξη. Η Ελένη υποψιάζεται πως ο αληθινός λόγος των συχνών επισκέψεων του Δημήτρη στην Αθήνα είναι άλλος από αυτόν που ο ίδιος παρουσιάζει και προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη να την επισκεφθεί στην Ύδρα. Ακόμα και μετά τις πιέσεις της Νεφέλης, ο
Δημήτρης γνωστοποιεί στην ίδια και στην Δήμητρα πως θα φύγει ξανά. Ο Κώστας αποφασίζει εν τέλει να ακολουθήσει τις οδηγίες του αποστολέα και βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μεγάλη αλήθεια.
Ο Κώστας ψάχνει απεγνωσμένα τον άγνωστο αποστολέα του μηνύματος, ενώ ο Αριστοτέλους συνεχίζει να παρακολουθεί τον Αλέξη. Η Ελένη υποψιάζεται πως ο αληθινός λόγος των συχνών επισκέψεων του Δημήτρη στην Αθήνα είναι άλλος από αυτόν που ο ίδιος παρουσιάζει και προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη να την επισκεφθεί στην Ύδρα. Ακόμα και μετά τις πιέσεις της Νεφέλης, ο Δημήτρης γνωστοποιεί στην ίδια και στην Δήμητρα πως θα φύγει ξανά. Ο Κώστας αποφασίζει εν τέλει να ακολουθήσει τις οδηγίες του αποστολέα και βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μεγάλη αλήθεια.

Η Νεφέλη δίνει τελεσίγραφο στο Δημήτρη να επιλέξει ανάμεσα στη δουλειά και στην οικογένεια του. Ο Αντρέας προσπαθεί να ηρεμήσει τον Αλέξη ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει από την Κύπρο και να τα παρατήσει όλα. Μπροστά στον τάφο των γονιών της η Μελίνα ορκίζεται εκδίκηση, ενώ ο Αριστοτέλους υποπτεύεται πως η Σταυρούλα τον παρακολουθεί και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Ένα μήνυμα στο κινητό του Κώστα θα τον φέρει αντιμέτωπο με αλήθειες από το παρελθόν. Η Μαρίνα αποφασίζει να δράσει πια και προσπαθεί να μάθει που εντόπισε ο Γιώργος το Δημήτρη και την Ελένη ώστε να βρει τον γιό της. Η ψυχολογική κατάσταση της Ελένης δεν της επιτρέπει να πάει στην Θεσσαλονίκη και επιστρέφει στην Ύδρα. Ο Δημήτρης όμως λείπει… Τι θα γίνει όταν της πει πως είναι σπίτι ενώ βρίσκεται στην Αθήνα?

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis