2017 3

Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ.201-202-203-204-205 -- 03/10/2014


ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Δείτε τα επεισόδια 201-202-203-204-205

Η Αγγελική νιώθει πως στριμώχνετε και ξεσπά μιας και βλέπει σε μια άκρως τρυφερή συζήτηση τον Σήφη και την Μελίνα. Ο Αχιλλέας πιέζει τον Πάτροκλο να του αποκαλύψει όλα όσα νιώθει για την Δήμητρα μιας και βλέπει την περίεργη στάση του. Αυτός όμως σαν να μην τον ενδιαφέρει
τίποτα στέλνει ανθοδέσμη στην Δήμητρα και αυτή νιώθοντας τόσο όμορφα, δεν το λέει σε κανέναν και τα κρύβει! Η Δάφνη παίρνει τηλέφωνο μια γνωστή νταντά από την Κύπρο ώστε να την βοηθά με το παιδί αλλά η συζήτηση τους μόνο κωμική μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Μελίνα νιώθει τόσο άσχημα για την οικονομική καταστροφή του Σήφη για την οποία αυτή ευθύνεται. Θέλοντας να δείξει αυτά που νιώθει στο Σήφη λέει στον Αχιλλέα να μην πάνε ταξίδι του μέλιτος και αυτός εξοργίζετε. Η αστυνομία πιστοποιεί στον Ματθαίο την αυθεντικότητα του video σχετικά με την δολοφονία των γωνιών του. 

Οι νιόπαντροι έφυγαν τελικά για ταξίδι του Μέλιτος στην Ταϊλανδή έχοντας πάρει όμως μαζί τους την Βασιλική και τον Πάτροκλο. Μαζί περνούν υπέροχες στιγμές διασκεδάζοντας. Ο Αχιλλέας όμως χωρίς να το θέλει θα δει ένα περίεργο μήνυμα του Διαμαντή στο κινητό του Πάτροκλου και έτσι θα του γεννηθούν υποψίες, αμέσως τότε θα του ζητήσει τον λόγο. Για πρώτη φορά βλέπουμε τον Παύλο Γιαννακάκη να επιτίθεται στον Διαμαντή, έτσι μαθαίνουμε πόσο άσχημες σχέσεις έχουν αυτοί οι δυο. Μεγάλο πρόβλημα από την άλλη πλευρά εχει ο Σήφης με την Στεφανία μιας και η μικρή τον άκουσε στο τηλέφωνο να λέει όμορφα πράγματα για την Μελίνα. Επίσης πιέζεται και από τον τοκογλύφο, από τον οποίο έχει δανειστεί χρήματα. Η Όλγα τελικά θα δουλέψει με τους Ματθαίους αλλά αυτή θα βάλει τους όρους. Ο Διαμαντής εκβιάζει τον Ματθαίο να κάνουν νέα συμβόλαια σχετικά με τις εξαγωγές των κρασιών τους στην Κίνα. Η νταντά τελικά καταφθάνει από την Κύπρο για να προσέχει το παιδί της Δάφνης, η περίεργη εμφάνιση της όμως θα σταθεί λόγος άφθονου γέλιου. 
Η καχυποψία του Αχιλλέα να διαβάσει και να ακούσει ότι λέει ο Διαμαντής στον Πάτροκλο είχαν ως αποτέλεσμα να τσακωθούν και να χωριστούν σε δυο ομάδες, ταράζοντας την ήρεμη κατάσταση που επικρατούσε. Η τυχαία συνάντηση της Αναστασίας με τον Ματθαίο στην Δάφνη θα ξυπνήσει τα παλιά της συναισθήματα. Ο Μάρκος θυμώνει με την νταντά που θέλει να έχει το πάνω χέρι στο παιδί. Η Ανδριανή φοβάται για την υγεία της Ευρυδίκης μιας και βλέπει μια κάρτα γιατρού. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας ζουν τόσο όμορφα στο εξωτικό νησί. Η Δήμητρα αναστατώνεται όταν μαθαίνει πως ο Πάτροκλος και η Βασιλική έχουν σχέση. Ο φόβος του Παύλου βγαίνει αληθινός όταν τα παιδιά του υπογράφουν νέο συμβόλαιο με τους όρους που τους έχει θέσει ο Διαμαντής. Η Όλγα εκνευρίζεται όταν επιστρέφει ο Ματθαίος. Η Δάφνη πανικοβάλλεται όταν διαπιστώνει πως η νταντά πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε. 

Ο Νεκτάριος είναι γεμάτος περιέργεια μιας και βλέπει την γυναίκα του να αναστατώνεται με την σχέση Πάτροκλου Βασιλικής, την οποία δεν την θεωρεί ως το ιδανικό ταίρι για αυτόν. Η Μαρίνα όμως γνωρίζοντας τα πάντα για την ανθοδέσμη απειλεί την μητέρα της πως θα τα πει όλα στον Νεκτάριο. Η νταντά πήρε την κόρη της Δάφνης και εξαφανίστηκαν. Έντρομοι πάνε στην αστυνομία για τον εντοπισμό τους μιας και πιστεύουν πως έγινε απαγωγή. Ο Ματθαίος θυμώνει όταν μαθαίνει πως ο Νεκτάριος πρόσλαβε στην εταιρεία και τον αδερφό της Όλγας. Ο Διαμαντής και η Αναστασία έρχονται πάλι κοντά και αυτός προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει στον Αντώνη που την θέλει τόσο πολύ. Ο Αντώνης είναι τώρα το πρόβλημα μιας και δεν θέλει μετά τα όσα έχει περάσει, την Αναστασία. Η Λουκία εξοργίζετε όταν ο Παύλος της λέει πως δεν έχει σκοπό να την παντρευτεί. Ο Μηνάς προσπαθεί να πείσει τον Σήφη να μην ανακατεύεται σε ότι έχει να κάνει με την σχέση του πατέρα του.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis