2017 3

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ.206-207-208-209-210 -- 07/10/2014

Επεισόδια 206 Τρίτη 14/10/14

Ένα σοκ περιμένει τη Λουκία... ο Παύλος της δείχνει από μακριά το γιο του κι εκείνη δεν του λέει ότι τον γνώριζε με άλλο όνομα. Από την άλλη, η δολοφονία του πατέρα της Μελίνας διακόπτει απότομα το μήνα του μέλιτος για το ευτυχισμένο ζευγάρι που τα μαζεύει άρον άρον και γυρίζει πίσω. Η σειρά μας πάει λίγους μήνες
αργότερα... ο Ματθαίος έχει γυρίσει πλέον από την Κίνα και δεν συμφωνεί με την παράκληση του Νεκτάριου να δεχτεί πίσω τον Αχιλλέα, Μια ακόμη προβληματική γνωριμία θα κάνει ο Πάτροκλος και αυτή τη φορά την "τιμή" θα έχει η... Όλγα ενώ στη συνέχεια θα τρομοκρατηθεί όταν η Μελίνα θα πάει στην αστυνομία για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τον απαγωγέα της. Παράλληλα ο Διαμαντής ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο γλέντι με αφορμή την επιτυχία στις δουλείες του... τόσο για το νέο πατητήρι στα Χανια αλλά και για τη δουλειά που κλείστηκε στην Κίνα. Στο μεταξύ... κι ενώ ο Μάρκος είναι στο σπίτι και προσέχει το παιδί μιας και η Δάφνη άρχισε το σχολείο με τον Μηνά, η Αναστασία διαπιστώνει ότι είναι 4 μηνών έγκυος από τον Ματθαίο!

Επεισόδια 207 Τετάρτη 15/10/14

Τα αντίπαλα πανηγύρια αρχίζουν στα Χανιά... από τη μία ο Διαμαντής και από την άλλη ο Παύλος Γιαννακάκης και κάποια γεγονότα μεταξύ τους θα σηματοδοτήσουν νέες εξελίξεις. Ο Σήφης θα αρνηθεί πεισματικά και με έκδηλο το μίσος του τη βοήθεια που θα του προσφέρει ο πατέρας του.Την ίδια στιγμή στην Κύπρο, ο Ματθαίος δεν έχει ακόμη συγχωρήσει τον Αχιλλέα και του ζητά να επιστρέψει τα χρήματα που ανήκουν στην οικογένεια. Από την άλλη η Μελίνα νιώθει τύψεις για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στα 2 αδέρφια αλλά ο Αχιλλέας της δείχνει πόσο την αγαπά και ετοιμάζεται για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για να ορθοποδήσει οικονομικά. Παράλληλα αποφασίζουν για εξωσωματική ώστε να αποκτήσουν μωρό.Η οινολόγος Όλγα δείχνει πόσο καλή είναι στη δουλεία της και στριμώχνει για τα καλά τον Πάτροκλο. Στο μεταξύ ένας όρος στη διαθήκη της θεία που πέθανε βάζει σε περιπέτειες τον Μανωλιό και την Κωνσταντίνα... για να πάρουν την κληρονομιά πρέπει να συγκατοικήσουν με 6 άτομα!

Επεισόδιο 208
Ο Σήφης λόγω της περηφάνιας του δεν δέχεται από κανέναν οικονομική βοήθεια. Αποφασίζει έτσι να φύγει μια για πάντα από το σπίτι άλλα και από την εταιρεία. Αυτά μαθαίνει η Μελίνα και ζητά από τον Αχιλλέα να πάει στην Κρήτη. Η Δάφνη τσακώνεται με τον Μάρκο καθώς η πιο σωστή επιλογή φαίνεται πως είναι η πρώην νταντά του παιδιού. Ο Μααωλιός ζητά από την Κωνσταντίνα να κάνουν παιδί και τότε τσακώνονται. Η Μελίνα έχει καταγγείλει το γεγονός της αρπαγής της στην αστυνομία, η οποία αρχίζει έρευνες. Η Ευρυδίκη κατηγορεί τον Πάτροκλο στην αστυνομία λέγοντας πως αυτός έκανε την απαγωγή και μάλιστα έδωσε και στοιχεία. Ο Πάτροκλος πανικόβλητος ζητά χρήματα από τον πατέρα του. Η Αναστασία αποφασίζει να πάει να πει στον Ματθαίο πως είναι έγκυος και πως περιμένει το παιδί του. Ο Μάταιος θέλει να πάει να βρει την οινολόγο στο σπίτι της ώστε να συζητήσουν κάτι και αυτή ακούγοντας τα σκυλιά παίρνει την καραμπίνα γιατί νομίζει πως κάποιος κλέφτης έχει μπεις το σπίτι.

Επεισόδιο 209
Ο Ματθαίος έχει αρχίσει να θέλει την Όλγα αλλά δεν μπορεί να δοθεί ολοκληρωτικά μιας και αγαπά την Αναστασία. Η Μελίνα θα πάει στον Σήφη και θα προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη, αποφασίζοντας μάλιστα να μην κάνει εξωσωματική ώστε να μείνει εκεί και να του σταθεί. Ο Αχιλλέας αρχίζει έτσι να καταλαβαίνει πως η Μελίνα αγαπά τον Σήφη. Είναι στεναχωρημένος και για αυτό θα πάει να πλησιάσει την γιαγιά του αλλά αυτή θα τον διώξει! Οι άλλοι 6 συγκάτοικοι της Κωνσταντίνας θα είναι 6 ζωντανά, ένας παπαγάλος… Η αστυνομία αρχίζει τις έρευνες για την δολοφονία του πατέρα της Μελίνας. Ο Μηνάς κατηγορεί την Μελίνα πως αυτή ευθύνεται για την καταστροφή του Σήφη ενώ η Ευρυδίκη θα αναγκάσει τον Πάτροκλο να πάει στα Χανιά και να στήσει μια πλεκτάνη. Η Λουκία τσακώνεται με τον Παύλο γιατί πίστευε πως κάτι τρέχει με αυτόν και την Δάφνη. Η Λουκία θα πάει κρυφά από όλους να πλησιάσει τον Σήφη κρύβοντας του το ότι γνωρίζει ποιος είναι.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis