2017 3

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΠ. 38-39-40-41-42 -- 07/10/2014


Eπεισόδιο 38

 Η Αγγελική πραγματοποίησε αυτό που ήθελε, να σταθεί στο πλευρό της μητέρας της και να την βοηθήσει. Έτσι η Ελπίδα έχοντας κοντά την Αγγελική, μέρα με την μέρα πάει καλύτερα. Είναι τόσο
μεγάλο το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί που δεν μπορεί χωρίς αυτήν καθόλου. Φτάνει σε σημείο μάλιστα να ζητήσει από τον Βίκτωρα να την υιοθετήσουν. Ο υπαστυνόμος υποψιασμένος πως κάτι κρύβεται στο σπίτι του Δραγούμη, καταφθάνει στο σπίτι και βλέπει την Αγγελική!

Eπεισόδιο 39
Η Αγγελική ύστερα από το συμβάν με τον αστυνομικό αποκαλύπτει στον Αντώνη πληροφορίες που δεν είχε πει ποτέ σε κανέναν, και έχουν να κάνουν με τον άνδρα που την απήγαγε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε. Ο Αντώνης σκέφτεται πως η απαγωγή της ήταν κανονισμένη από καιρό. Ο Παύλος άρπαξε το βρέφος της Αγγελικής και για να το επιστρέψει ζητά χρήματα.

Επεισόδιο 40
Ο Βίκτορας μαζεύει τα χρήματα και κατευθύνει στο σημείο που είναι ο Παύλος και το βρέφος για να του τα δώσει. Μάλιστα ο Βίκτωρας του ζητά να τηλεφωνήσει στην Ελπίδα και να της πει πως βρήκε το παιδί και όλα είχαν αίσιο τέλος. Η Αγγελική μετά από όλο αυτό το δράμα που έχει περάσει, με μεγάλη στοργή και αγάπη θα κρατήσει στην αγκαλιά το παιδί της, μια χαρά που δεν θα κρατήσει πολύ αφού ο αστυνόμος θα την συλλάβει και θα την οδηγήσει στο τμήμα.

Επεισόδιο 41
Η μεταφορά της Αγγελικής στο αστυνομικό τμήμα πυροδότησε τις εξελίξεις. Η Αγγελική θα αποκαλύψει πολλά πράγματα σχετικά με την αλήθεια, πράγμα που τρομάζει τον Βίκτωρα ο οποίος καλεί στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Ήβη και ζητά να μιλήσει με τον διευθυντή της κλινικής. Ζητά βοήθεια ώστε να μην αποκαλύπτουν τα μυστικά και να βρουν τρόπο να τα αποκρύψουν. Μετά από λίγες ώρες όλοι μαθαίνουν πως ο διευθυντής αυτοκτόνησε έπειτα από την κατακραυγή που δέχτηκε από το ότι η πραγματική Ήβη είναι η Αγγελική.

Επεισόδιο 42
H αποκαλύψεις σοκάρουν και πλέον η οικογένεια Δραγούμη μετά τα όσα πέρασε και με την ψεύτικη Ήβη, τώρα έχει στο σπίτι το πραγματικό παιδί της. Τότε ελπίδα ανακοινώνει πως θα ζητήσει διαζύγιο από τον Βίκτωρα και πως εάν η Ήβη είναι η πραγματική κόρη του Παύλου θα ζήσουν όλα όσα η ζωή τους στέρησε όλα αυτά τα χρόνια. Τα πράγματα ανατρέπονται ακόμα περισσότερο όταν η αληθινή Ήβη θα ακούσει την φωνή του Πάνου, αυτή την φωνή την άκουγε συνέχεια τα χρόνια που ήταν κλεισμένη στο υπόγειο. Η Δόμνα έχοντας χάσει πια τον έλεγχο παίρνει το όπλο του Βίκτωρα και πυροβολεί τον Παύλο. 

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis