2017 3

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ Στους 662 οι νεκροί στο Κομπάνι - Απωθούνται οι τζιχαντιστές

Όλο και περισσότερες θέσεις χάνουν οι τζιχαντιστές στο Κομπάνι μετά το χθεσινό σφυροκόπημα των ΗΠΑ και των συμμάχων τους αλλά και τη σθεναρή αντίσταση των κούρδων μαχητών. Συνολικά 662 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη συριακή πόλη Κομπάνι από την έναρξη, πριν από ένα μήνα, της επιχείρησης της τζιχαντιστικής
οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στον οποίο δεν περιλαμβάνονται τα θύματα των αεροπορικών επιδρομών.

Στους 662 οι νεκροί στο Κομπάνι - Απωθούνται οι τζιχαντιστές 
Από τις 16 Σεπτεμβρίου, 374 μαχητές του ΙΚ σκοτώθηκαν, ανακοίνωσε το Παρατηρητήριο που στηρίζεται σε μεγάλο δίκτυο πληροφοριοδοτών και ακτιβιστών στη Συρία. Οι μάχες προκάλεσαν επίσης τον θάνατο 258 μελών των Μονάδων Προστασίας του Λαού, της κουρδικής πολιτοφυλακής που υπερασπίζεται την πόλη, εννέα ακόμη Κούρδων και ενός Κούρδου εθελοντή που πολεμούσαν στις τάξεις της.

Η μη κυβερνητική οργάνωση αναφέρει επίσης τον θάνατο 20 πολιτών, ενώ η πόλη έχει εγκαταλειφθεί από την πλειοψηφία των κατοίκων της, οι οποίοι έχουν καταφύγει κυρίως στη γειτονική Τουρκία.|

Ο απολογισμός του Παρατηρητηρίου δεν συμπεριλαμβάνει τα θύματα των δεκάδων αεροπορικών πληγμάτων που διεξάγει ο υπό τις ΗΠΑ διεθνής συνασπισμός.

Το Πεντάγωνο έκανε λόγο χθες για τον θάνατο «εκατοντάδων» μαχητών του ΙΚ «στο Κομπάνι και γύρω από αυτό».

Οι μάχες άρχισαν στις 16 Σεπτεμβρίου όταν το ΙΚ, που ανακοίνωσε την ίδρυση ενός χαλιφάτου στις μεγάλες εδαφικές εκτάσεις που έχει θέσει υπό τον έλεγχό του μεταξύ της Συρίας και του Ιράκ, εξαπέλυσε επίθεση για να καταλάβει την τρίτη κουρδική πόλη της Συρίας, η οποία βρίσκεται στα σύνορα με την Τουρκία.
Στους 662 οι νεκροί στο Κομπάνι - Απωθούνται οι τζιχαντιστές 
Βερολίνο: Δεν αποκλείεται να στείλουμε όπλα στο PKK 
Ανοικτό άφησε σήμερα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης CDU Φόλκερ Κάουντερ άφησε το ενδεχόμενο εξοπλισμού του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ) στο πλαίσιο των προσπαθειών αντιμετώπισης των τζιχαντιστών.
Στους 662 οι νεκροί στο Κομπάνι - Απωθούνται οι τζιχαντιστές 
Η Γερμανία στέλνει όπλα στους Κούρδους στο βόρειο Ιράκ, αλλά η καγκελάριος Μέρκελ έχει ταχθεί κατά της ενίσχυσης του PKK, το οποίο μάχεται επί δεκαετίες για την αυτονομία των Κούρδων της Τουρκίας και θεωρείται από την ΕΕ και τις ΗΠΑ τρομοκρατική οργάνωση.

Η Τουρκία, η οποία μέχρι σήμερα αντιστεκόταν στις πιέσεις να λάβει μέρος στην υπό τις ΗΠΑ συμμαχική αεροπορική εκστρατεία κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στο βόρειο Ιράκ και στη Συρία, θα αντιτίθετο σε μία τέτοια κίνηση.

«Γνωρίζω τα προβλήματα που έχει η Τουρκία με το PKK αλλά δεν μπορεί να αποτελεί λύση το να καθόμαστε αμέτοχοι και να παρακολουθούμε το ΙΚ να καταλαμβάνει σημαντικές μεθοριακές πόλεις, εξελισσόμενο ραγδαία σε απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια», δήλωσε ο Κάουντερ ενώπιον του κοινοβουλίου, σύμφωνα με την διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού Spiegel.

«Δεν αποκλείω την υποστήριξη άλλων οργανώσεων. Αλλά αυτό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μαζί με την Τουρκία και όχι εις βάρος της. Αυτό ισχύει και για την υποστήριξη προς το PKK», πρόσθεσε ο Κάουντερ.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis