2017 3

Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Χονγκ Κονγκ: Τελειώνει σήμερα η Διορία στην κυβέρνηση για να παραιτηθεί!!!!!!!


Σε νέα έκκληση προς τους διαδηλωτές προχώρησε ο κυβέρνητη του Χονγκ Κονγκ, Λιουνγκ Τσουνγκ-Γινγκ, καλώντας τους να αποχωρήσουν, αλλά το πλήθος εξακολουθεί να συρρέει στο κέντρο της πόλης, ζητώντας την παραίτησή του.


Οι διαδηλωτές, που συνεχίζουν για τέταρτη
ημέρα τις συγκεντρώσεις, και συγκεκριμένα το κίνημα Occupy Central, έδωσαν διορία στον κυβέρνητη της πόλης, Λιουνγκ Τσουνγκ-Γινγκ, έως την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου για να κινήσει τις διαδικασίες για εκλογική αυτονομία της περιφέρειας και τη διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών και να παραιτηθεί.

Από την πλευρά του, ο Λιουνγκ Τσουνγκ-Γινγκ ζήτησε τον άμεσο τερματισμό των διαδηλώσεων και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

«Οι ιδρυτές του Occupy Central είχαν πει επανειλημμένα πως εάν το κίνημα τεθεί εκτός ελέγχου, θα το καλούσαν να σταματήσει» είπε, καλώντας τους «να τηρήσουν αυτήν τους την δέσμευση και να σταματήσουν αμέσως αυτήν την εκστρατεία».

Οι φωτογραφίες από τις διαδηλώσεις δεν φτάνουν στην ηπειρωτική Κίνα καθώς η κυβέρνηση μπλοκάρει συστηματικά την πρόσβαση τόσο στο Facebook και στο Twitter, όσο και στο Instagram, όπως μεταδίδει το Reuters.

Aν και το Χονγκ Κονγκ σε γενικές γραμμές έχει αποφύγει τη λογοκρισία της Κίνας, το Πεκίνο μπλοκάρει συστηματικά την πρόσβαση της ηπειρωτικής χώρας στα κοινωνικά δίκτυα και συγκριμένα σε διάφορα ευαίσθητα θέματα.

Είναι εφιαλτικό σενάριο για την κυβέρνηση να εξαπλώνονται τέτοιες εικόνες και να πυροδοτήσουν νέες συγκεκντρώσεις σε άλλες περιοχές στην Κίνα, όπως συνέβη κατά την Αραβική Άνοιξη, τονίζει η Madeline Earp, αναλύτρια της ΜΚΟ Freedom House.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis