2017 3

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Η Βουλευτές από την ΔΗΜΑΡ αποχωρούν !!!!!

Eνα βήμα πριν από την ανεξαρτητοποίηση φέρεται να είναι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους» και άλλα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι υπό σκέψη να αποχωρήσουν από το κόμμα.Η κ. Φούντα γνωστοποίησε σε συνέντευξή της το περασμένο Σάββατο στην «Ελευθεροτυπία» ότι θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με βάση το πρόσωπο και με σεβασμό στο Σύνταγμα.
Με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε τη ριζική της διαφωνία με την απόφαση του Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ -στο οποίο δεν συμμετείχε- αλλά και τις δηλώσεις του Φ. Κουβέλη, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι το κόμμα δεν πρόκειται να συμφωνήσει με καμία πρόταση της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ για την προεδρική εκλογή.
Η Νίκη Φούντα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Σπύρο Λυκούδη και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει την τελική απόφασή της.
Υπό σκέψη να αποχωρήσουν από τη ΔΗΜΑΡ και να ανεξαρτητοποιηθούν είναι και άλλα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος που διαφωνούν με τις επιλογές του Φ. Κουβέλη. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ από την πλευρά του σε δηλώσεις του υπογραμμίζει την ανάγκη εφαρμογής των πρόσφατων αποφάσεων του Συνεδρίου του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο των βουλευτών είχαν ζητήσει από τον Φ. Κουβέλη να μη θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΔΗΜΑΡ στο συνέδριο του κόμματος. Ο ίδιος απέρριψε το αίτημα της κοινοβουλευτικής ομάδας και επανεκλέχτηκε με ποσοστό 68%.
Σε γεύμα που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στο σπίτι της ........

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis