2017 3

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Πέπλο μυστηρίου με ληστεία στο κέντρο της Αθήνας -Η συνταξιούχος-θύμα με τα εκατομμύρια ευρώ και τα αμύθητης αξίας κοσμήματα

Εκατομμύρια ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας καταγγέλλει μια πρώην δικαστικός ότι της έκλεψαν αδίστακτοι ληστές από το σπίτι της.Σύμφωνα με την Espresso η συνταξιούχος δικαστικός ανέφερε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι το βράδυ της Τετάρτης μπήκαν στο σπίτι της δυο κουκουλοφόροι, οι οποίοι αφού αναρριχήθηκαν από το φωταγωγό εισήλθαν στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο.

Σύμφωνα με την ίδια, ενώ διάβαζε ένα βιβλίο της, είδε μπροστά της δυο κουκουλοφόρους οι οποίοι την ακινητοποίησαν στην καρέκλα και άρχισαν να της ζητούν πληροφορίες για το πού έχει κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Με την ησυχία τους έψαξαν το διαμέρισμα και λίγο πριν τις έξι το πρωί έφυγαν σαν κύριοι, με το μικρό θησαυρό στα χέρια τους, από την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας.

Η 90χρονη αμέσως μόλις έφυγαν οι ληστές τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. και πλήρωμα περιπολικού έφθασε αμέσως στο σημείο. Αξιωματικός που συμμετείχε στις έρευνες μιλώντας στην Espresso ανέφερε ότι «αυτά που ισχυρίζεται η πρώην δικαστικός εξετάζονται με προσοχή, καθώς το ποσό που αναφέρει ότι είχε στο σπίτι της είναι εξωπραγματικό. Ισως να έχει υποστεί σοκ και να μην μπορεί να προσδιορίσει το ποσό».

Σημειώνεται ότι το σπίτι της ηλικιωμένης βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής, στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ και στην αμερικανική πρεσβεία, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να ρίξει φως στο μυστήριο εξετάζοντας το υλικό από την κάμερα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis