2017 3

Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

Η Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ κατόρθωσε να γίνει η ισχυρότερη γυναικεία φιγούρα στη Βρετανία

Τρεις εβδομάδες μετά τον γάμο της στη Βενετία με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, και μία μέρα μετά…
την επίσκεψή της στην Αθήνα, η Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ κατόρθωσε να γίνει η ισχυρότερη γυναικεία φιγούρα στη Βρετανία ξεπερνώντας ακόμα και την Κέιτ Μίντλεντον!

Θεωρείται μάλιστα ο τέταρτος σημαντικότερος άνθρωπος της πόλης. Τον τίτλο πήρε από την
εφημερίδα Evening Standard στην ετήσια κατάταξη ισχύος.

Κατόρθωσε μάλιστα να βρίσκεται συνολικά στην τέταρτη θέση, πίσω από τρεις άντρες: Toν Τζορτζ Οσμπορν (υπουργός Οικονομικών), Μπόρις Τζόνσον (δήμαρχος Λονδίνου), Ντέμις Χασάμπις (ιδρυτής της Deep Mind Technologies). Η 36χρονη δικηγόρος που έγινε γνωστή κυρίως μέσω του γάμου της με τον Κλούνεϊ μετά την επίσκεψη στην Αθήνα για την παροχή νομικών συμβουλών σχετικά με τον επαναπατρισμό και την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα εκτινάχθηκε αστραπιαία στην κορυφή αφήνοντας πίσω την Κέιτ Μίντλεντον, την Βικτόρια Μπέκαμ, την προσφάτως βραβευμένη με Νόμπελ Μαλάλα Γουσαφζάι και την Κέιτ Μπους που έκανε φέτος την μεγάλη της επιστροφή στη μουσική.

Η είδηση αυτής της κατάταξης αναμεταδίδεται στα βρετανικά και σε άλλα επιδραστικά μέσα ενημέρωσης (όπως στο Vanity Fair) μαζί με αναφορές στις δηλώσεις που έκανε από την Αθήνα η Αμάλ Κλούνεϊ για το δίκαιο αίτημα των Ελλήνων περί επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis