2017 3

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Γερμανία: Να σταματήσει η ΕΕ να διαπραγματεύεται με την Τουρκία την πλήρη ένταξή της ζητά ο «κ. εξωτερική πολιτική»

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να σταματήσει να διαπραγματεύεται με την Τουρκία την ένταξή της ως πλήρες μέλος, διατυπώνει σε σημερινή συνέντευξή στην αυστριακή εφημερίδα Κουρίρ ένας ευρωβουλευτής των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών, "έμπιστος" της καγκελαρίου Μέρκελ, ο Έλμαρ Μπροκ – ο οποίος, όπως γράφει η εφημερίδα, θεωρείται "ο
κύριος Εξωτερική Πολιτική" του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Όπως επισημαίνει ο Γερμανός ευρωβουλευτής, η σχετική εντολή προβλέπει διαπραγματεύσεις με την Τουρκία με στόχο την πλήρη ένταξη, εάν όμως στη διάρκεια τους προκύψουν δυσκολίες, "οι οποίες υπάρχουν", πρέπει να γίνει αλλαγή της εντολής, κάτι που θα πρέπει να αποσαφηνιστεί από κοινού με την Τουρκία.
Κατά την άποψή του, οι διαπραγματεύσεις με την Τουρκία θα πρέπει να κινηθούν στην κατεύθυνση του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, ενώ ο ίδιος αμφιβάλλει ότι η Τουρκία, σε περίπτωση ένταξης, θα συναινέσει σε εκχώρηση κυριαρχίας της, όπως αμφιβάλλει επίσης πως η Άγκυρα θα αναγνωρίσει τη Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων.
Στη συνέντευξή του ο Έλμαρ Μπροκ υποστηρίζει τη συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τις χώρες των Βαλκανίων, θεωρεί ωστόσο ότι καμία από αυτές δεν θα είναι "ώριμη" για να γίνει μέλος πριν από το 2020. Κρίνει ότι ο νέος Επίτροπος Διεύρυνσης και Πολιτικής Γειτονίας, ο Αυστριακός Γιοχάνες Χαν, θα πρέπει να κάνει μια γενικότερη ανάλυση της Πολιτικής Γειτονίας η οποία δεν υπήρξε επιτυχής.
Σε σχέση με τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στην Ουκρανία, πιστεύει πως θα νικήσουν οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, πως η χώρα χρειάζεται μεν μια αποκέντρωση όχι όμως αυτονομιστικές επιδιώξεις κατά τις ρωσικές επιθυμίες ούτε και ειδικές ρυθμίσεις για την Ανατολική Ουκρανία.
Ταυτόχρονα θεωρεί πως θα βοηθούσε μια παραίτηση της Ουκρανίας από την επιδίωξή της για ένταξη στο ΝΑΤΟ, καθώς, όπως προσθέτει, θα πρέπει να είναι σαφές σε όλους ότι αυτή τη στιγμή είναι λάθος μια απαίτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ, και επιπλέον ισχύει η απόφαση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας από το 2008 να μην αποδεχθεί ως μέλος της την Ουκρανία.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Χριστιανοδημοκράτης ευρωβουλευτής υποστηρίζει ως οικονομικά αναγκαία τη Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου ανάμεσα στην ΕΕ και τις ΗΠΑ, καθώς, όπως προσθέτει, ο ημερήσιος όγκος του μεταξύ τους εμπορίου ανέρχεται σε δύο δισεκατομμύρια ευρώ και θα πρέπει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα αμερικανικό Κογκρέσο να επικυρώσουν τη Συμφωνία, έπειτα από σχετική συζήτηση και υπεύθυνη απόφαση.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis