2017 3

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Η Μάρω Λύτρα γύρισε στον Καναδά και έγινε νοσοκόμα!

Την γνωρίσαμε από το «Fame Story» και η αλήθεια είναι ότι τη θυμόμαστε περισσότερο για τα όμορφα μάτια της και τα υπόλοιπα «κάλλη» της, παρά για τις ερμηνευτικές της ικανότητες. Η Μάρω Λύτρα έκανε στροφη στην καριέρα της, γύρισε στον Καναδά, τον οποίο αποκαλεί «πατρίδα» της, και έγινε νοσοκόμα.

Για όλα αυτά και άλλα πολλά η Μάρω Λύτρα μίλησε πρόσφατα
στην εκπομπή «Εδώ Μόντρεαλ». Αναφέρθηκε στους λόγους που εγκατέλειψε την Ελλάδα χωρίς καν να πάρει ένα CD μαζί της, στην απόφασή της –δίκοπο μαχαίρι να πάει στο «FameStory» και την καινούργια της επαγγελματική ιδιότητα, αυτή της νοσοκόμας.

«Είμαι εδώ, τώρα τι θα μου φέρει το μέλλον δεν ξέρω. Αυτό αποφάσισα και αυτό έκανα. Δύσκολο να το εξηγήσω. Ήταν μια απόφαση που δεν την πήρα εύκολα, δυόμιση με τρία χρόνια “έπαιζε” μέσα στο κεφάλι μου και τελικά γύρισα. Μου έλειπαν οι δικοί μου, εδώ γεννήθηκα, αυτή είναι η πατρίδα μου. Όταν η καριέρα και η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλες, όταν πας σπίτι νιώθεις μοναξιά», δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Υπήρχαν στιγμές στη ζωή μου εκεί που ένιωθα απογοητευμένη στην Ελλάδα, με πολλά πράγματα. Ο χώρος αυτός δεν είναι εύκολος, είναι δύσκολος. Είμαι μια κοπέλα από το εξωτερικό με διαφορετική νοοτροπία, εκεί βρήκα μεγάλη δυσκολία. Κάποιοι μπορούν να πιστεύουν πως ήταν η δειλία, όμως για μένα ήταν η πιο σωστή απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου. Είχα κουραστεί, η νύχτα έχει αλλάξει, τα κέντρα δεν δουλεύουν όπως πριν, όπως τα χρήματα που έπεφταν, έφυγα πριν την οικονομική κρίση, σαν να είχα ευλογία και το ήξερα».

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis