2017 3

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Σημάδια που σου δίνει το ΗΠΑΡ και δεν πρέπει να αγνοήσεις!

Το ήπαρ είναι ένα σημαντικότατο όργανο που είναι απαραίτητο ...

για την ανθρώπινη ζωτικότητα και υγεία. Βοηθά στην πέψη των τροφών και είναι αυτό που μας βοηθά να απαλλαγούμε από όλες τις τοξικές ουσίες.


Απορροφά, παράλληλα, όλες τις ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται το
σώμα για την επιβίωσή του.
Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με προβλήματα στο ήπαρ, ενώ άλλοι βλάπτουν το ήπαρ τους με την έκθεσή τους σε βλαβερές χημικές ουσίες όπως το αλκοόλ. Βλαβερά γι’ αυτό είναι επίσης τα αποτελέσματα ενός ιού. Οι πρώτες ενδείξεις των ηπατικών προβλημάτων δεν πρέπει να αγνοηθούν και πρέπει να αναζητηθεί ιατρική βοήθεια για να διασφαλιστεί η σωστή θεραπεία.
Αλλαγές του δέρματος
Ενα από τα προγενέστερα σημάδια πιθανών προβλημάτων του ήπατος περιλαμβάνουν τις ξαφνικές αλλαγές στο δέρμα. Αυτές θα μπορούσαν να είναι κατ’ αρχήν ο αποχρωματισμός του που παίρνει μια κιτρινωπή απόχρωση. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσαν να κιτρινίσουν και τα νύχια ή οι άκρες των δακτύλων. Ο λόγος είναι ότι το ήπαρ δεν απελευθερώνει τις τοξίνες σωστά έξω από το σώμα και η χολερυθρίνη αρχίζει να συσσωρεύεται κάτω από το δέρμα.
Κνησμός ή υπερευαίσθητο δέρμα
Μια άλλη ένδειξη ενδεχόμενου ηπατικού προβλήματος θα μπορούσε να είναι η φαγούρα σε μια περιοχή του δέρματος που όσο περνάει ο χρόνος χειροτερεύει. Το δέρμα που είναι ευαίσθητο στην αφή ή παθαίνει εύκολα φλεγμονή, θα μπορούσε επίσης να είναι ένα σημάδι ηπατικών προβλημάτων. Αν κρατάτε το δέρμα ενυδατωμένο, αυτό θα σας βοηθήσει να ανακουφίσετε οποιαδήποτε ενόχληση. Μια διευκρίνιση εδώ: Xωρίς να αποκλειστεί η περίπτωση ηπατικού προβλήματος (που σημαίνει ότι θα πρέπει να εξεταστεί και αυτό το ενδεχόμενο) πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι οι ηλικιωμένοι εμφανίζουν συχνά μεγάλη ευαισθησία στο δέρμα (χωρίς, ωστόσο, τον κνησμό). Αυτό όμως συνήθως είναι αποτέλεσμα της γήρανσης γι’ αυτό και πολλές φορές παρουσιάζουν μελανιές στο δέρμα τους με το παραμικρό άγγιγμα.
Ούρα και αλλαγές στα κόπρανα
Μερικοί άνθρωποι των οποίων το ήπαρ δεν λειτουργεί σωστά μπορεί να παρατηρήσουν κάποιες αλλαγές όταν πηγαίνουν στην τουαλέτα. Αυτές θα μπορούσαν να αφορούν κατ’ αρχήν τα ούρα που μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να έχουν πιο σκούρο χρώμα. Κάποιοι μπορεί να συνδέσουν το συγκεκριμένο γεγονός με την αφυδάτωση, αλλά αν πίνουν την κατάλληλη ποσότητα υγρών τα ούρα τους ως επί το πλείστον θα έπρεπε να είναι καθαρά. Μερικοί ασθενείς με πρώιμα ηπατικά προβλήματα αναφέρουν αλλαγές στα κόπρανά τους που μπορεί να έχουν πολύ ανοιχτό χρώμα, ή ακόμα να είναι αιματηρά ή να έχουν το χρώμα της πίσσας.
Κοιλιακές αλλαγές
Οι αλλαγές στην περιοχή της κοιλιάς μπορεί να είναι μια πρώιμη ένδειξη προβλήματος του ήπατος. Αυτό θα μπορούσε να ξεκινήσει σαν κράμπα ή πόνος στο κάτω μέρος της κοιλιάς. Μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε μια αεριώδη αίσθηση που συνοδεύεται από πίεση. Δεδομένου ότι το πρόβλημα του ήπατος επιδεινώνεται, μπορεί να αναπτυχθεί ασκίτης. Ο ασκίτης είναι μια συσσώρευση υγρού στην περιτοναϊκή κοιλότητα. Αυτή η συγκέντρωση μπορεί να γίνει τόσο μεγάλη ώστε να αρχίσει να ασκεί πίεση στους πνεύμονες, καθιστώντας δύσκολη την αναπνοή. Μία παρακέντηση μπορεί να καταστεί αναγκαία, προκειμένου να απομακρυνθεί το υγρό από την κοιλιακή χώρα.
Κόπωση
Εάν αντιμετωπίσετε αλλαγές όπως μια αίσθηση εξαιρετικής αδυναμίας, κόπωσης ή χρόνιας κόπωσης, αυτό θα μπορούσε, επίσης, να είναι ένα πρώιμο σημάδι προβλήματος στο ήπαρ. Το σώμα εργάζεται σκληρότερα για την επιβίωσή του και μία από τις πρώτες κινήσεις θα είναι να ξεκουραστείτε περισσότερο. Αν η συνολική αδυναμία και κόπωση συνοδεύεται και από άλλα σχετικά συμπτώματα, τότε συνιστάται η άμεση ιατρική φροντίδα.
Medinova - See more at: http://www.gkourou.com/2014/10/me.html#sthash.MyiGbjU1.dpuf

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis