2017 3

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Στο Μέγαρο Μουσικής τον Νοέμβριο «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» της Disney έρχονται στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Όταν η Μπελ, μια όμορφη κοπέλα που ζει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, συνάντησε το Τέρας, έναν νεαρό πρίγκιπα που μεταμορφώθηκε σε άσχημο τέρας από τα ξόρκια μιας μάγισσας, γεννήθηκε ένα από τα ωραιότερα παραμύθια στην ιστορία της Disney. 


«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» ανέβηκε στην κινηματογραφική οθόνη το 1991, κερδίζοντας θεατές και διακρίσεις -ακόμη και το «βραβείο των βραβείων», το Όσκαρ- κι από εκεί μεταπήδησε στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ, το 1994, όπου κέρδισε εννέα υποψηφιότητες στα βραβεία Tony και συνέχισε επιτυχημένα για 13 χρόνια.

Η παράσταση, ένα από τα πιο επιτυχημένα σόου του Μπρόντγουεϊ, έρχεται τον Νοέμβριο (12 - 23/11) για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής, φιλοδοξώντας να παρασύρει μικρούς και μεγάλους σ' ένα μαγικό ταξίδι στον παραμυθένιο κόσμο της Disney.

Όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο σκηνοθέτης της παράστασης Ρομπ Ροθ, η «μυστική συνταγή» του επιτυχημένου αυτού σόου δεν είναι άλλη από μια υπέροχη ιστορία που σού ζεσταίνει την καρδιά, ένα παραμύθι τόσο παλιό όσο και ο χρόνος, που «αγγίζει» ανθρώπους κάθε ηλικίας, «σπάει» το φράγμα της γλώσσας και των συνόρων.

Με περισσότερους από 40 εκατομμύρια θεατές να έχουν παρακολουθήσει την παράσταση μέσα σε δύο δεκαετίες, ο Ρομπ Ροθ εξακολουθεί να συγκινείται με τις αντιδράσεις του κοινού, ενώ δεν κρύβει τη μεγάλη του αγάπη για το ροκ εντ ρολ, που όπως χαρακτηριστικά λέει, τού έσωσε τη ζωή!
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis