2017 3

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Ο γιoς του Τ.Παπαδόπουλου ζητεί "Να απαντήσουμε με τα όπλα στην Τουρκία πριν να είναι πολύ αργά"!

"Να προκληθεί κόστος στις τουρκικές παράνομες ενέργειες με αποτρεπτική κίνηση στρατιωτικού τύπου" ζητά ο υιός του τελευταίου μεγάλου Έλληνα ηγέτη Τάσου Παπαδόπουλου, Νικόλας, πρόεδρος του ΔΗΚΟ, "πριν να είναι αργά" και να μπορέσει η Τουρκία να πετύχει τον σκοπό της δημιουργώντας "γκρίζες ζώνες" στην
κυπριακή ΑΟΖ.

Την ίδια ώρα ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ερωτώμενος για την δειλία που επέδειξε η κυβέρνηση Σαμαρά για αποστολή ελληνικών πλοίων στην ΑΟΖ της Κύπρου σημείωνε ότι "Ας μην απαντήσω καλύτερα για το ότι η Ελλάδα δε έστειλε έστω ένα πολεμικό. αλλά και η Κύπρος δεν εξοπλίστηκε όπως έπρεπε"!

Οι θέσεεις των δύο Κύπριων αξιωματούχων είναι πραγματικά συγκλονιστικές και αναδύουν για άλλη μία φορά το άρωμα της εθνικής προδοσίας, όσο βαριά και αν είναι η φράση. Γιατί εθνική προδοσία δεν είναι μόνο να ανοίγεις Κερκόπορτες, αλλά και να μην τις κλειδώνεις...

Και Ελλάδα και Κύπρος έρχονται τώρα αντιμετώπες με το αυτοεμπάργκο που έχουν επιβάλλει στους εξοπλισμούς, όχι μόνο την τελευταία πενταετία, αλλά την τελευταία δεκαετία...

Για πρώτη φορά Κύπριος πολιτικό ζητά "άμυνας επί της περιμέτρου" και ζητεί "να υπάρξει στρατιωτική απάντηση και πρόκληση κόστους για την Τουρκία από μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας" γιατί "εάν εμείς οι ίδιοι δεν το πράξουμε πρώτοι, τότε ούτε η διεθνής κοινότητα δεν θα πειστεί για τη σοβαρότητα της κατάστασης και θα συνεχίσει να είναι ήπια και ανεχτική όπως είναι μέχρι στιγμής".

Ο Ν.Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος Κύπριος πολιτικός που ζητά από την Λευκωσία να αφήσει την παθητική στάση και να προχωρήσει σε ενέργειες αποκατάστασης, της κυπριακής κυριαρχίας και στο αίτημά του βρήκε έναν ανέλπιστο υποστηρικητή τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, τον Γιάννη Κασουλίδη, ο οποίς ζήτησε να σταματήσει το αυτοεμπάργκο στην Κύπρο.

Ο κ. Κασουλίδης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πολίτης», απαντώντας στο ερώτημα "Πώς κρίνει το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έστειλε πολεμικό πλοίο" απαντά ως εξής:

"Μην απαντήσω καλύτερα για το ελληνικό πλοίο. Γιατί δεν έχουμε στη διάθεση μας πλοία του Κυπριακού Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τις «μανούβρες» ασφαλώς και όχι τη «ναυμαχία». Δεν ζήτησε η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη την αγορά δύο σκαφών από το Ισραήλ; Δεν εμποδίστηκε από εμάς η αγορά". Βέβαια υπάρχουυν και επιθετικά ελικόπτερα (τα Mil Mi-) που θα μπορούσαν να εμφανιστούν έστω επάνω από τα τουρκικά πολεμικά, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό.

Εστω και ένα περιπολικό θα μπορούσε να κάνει αυτό που έκαναν σοβιετικά πλοία σε αμερικανικά στην δεκαετία του '80 προκειμένου να να διώξουν από την Μαύρη Θάλασσα. Σχεδόν τα καβαλούσαν!

Ο κ. Κασουλίδης αναφερόταν στη πρόταση για αγορά δύο πολεμικών πλοίων η οποία εμποδίστηκε από τα κόμματα με δικαιολογία την οικονομική κρίση.

Βέβαια ο ίδιος τάχθηκε κατά της "Στρατιωτικοποίηση της κρίσης γιατί θα λειτουργήσει εις βάρος του αδυνάτου και αδύνατοι είμαστε εμείς".

Ε, τότε ας περιμένουν να υποδεχθούν την πλατφόρμα εξόρυξης στα νότια της Κύπρου. Γιατί την Τουρκία, κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να την ενοχλήσει αν δεν την ενοχλήσουν αυτοί που πραγματικά πλήττονται από την συμπεριφορά της, η Ελλάδα και η Κυπρος...

Δείτε πώς αντέδρασαν οι Σοβιετικοί στην απλή παρουσία των αμερικανκών σκαφών σε διεθνή ύδατα στην Μαύρη Θάλασσα:

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis