2017 3

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ εκτός έδρας (7-0 τα τέρματα)

Ασταμάτητος μοιάζει ο φετινός ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και με τη νίκη του στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη αποσπάστηκε 5 βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες είχε να συμβεί αυτό!
Πρώτος στη βαθμολογία είχε βρεθεί και κατά τη διάρκεια της σεζόν 2002-03 (η πιο πρόσφατη περίπτωση), αλλά η τελευταία φορά που βρέθηκε στο +5 από τη δεύτερη θέση ήταν στις 28 Απριλίου του 1985!

Τότε με σύστημα βαθμολόγησης 2-1-0 και σε πρωτάθλημα 16 ομάδων, είχε στην 25η αγωνιστική 40 βαθμούς (18 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες) έναντι 35 του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που ισοβαθμούσαν στην 2η θέση. Τρίτος ήταν ο Ολυμπιακός με 34β.

Η διαφορά έπεσε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όχι όμως και ο Δικέφαλος από την κορυφή, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του δευτέρου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ εκτός έδρας (7-0 τα τέρματα), η μοναδική αήττητη φέτος και μάλιστα μετρώντας 7 διαδοχικές νίκες!

Έχει να χάσει βαθμούς από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν παραχώρησε 1-1 στην Καλλονή στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα.

Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (21 γκολ) και σε τρεις εξόδους του από την Τούμπα έχει κερδίσει Πλατανιά, Παναιτωλικό και Εργοτέλη.

Ο Κλάους Αθανασιάδης έφτασε τα 52 γκολ στην Σούπερ Λίγκα και τα 83 στην καριέρα του. Με 6 τέρματα είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Από την περίοδο 2009-10 είχε να κερδίσει τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Από τότε μέχρι τη χθεσινή επιτυχία, ο Δικέφαλος είχε προηγηθεί και στα δύο παιχνίδια που μεσολάβησαν, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα. Αντίθετα, υποχρεώθηκε σε μία ήττα (2-1) και μία ισοπαλία (2-2).

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis