2017 3

Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Δείτε πως μπορείτε να απαλλαγείτε από τα τέλη κυκλοφορίας

phgh
Τέσσερις τρόποι που θα σας απαλλάξουν από τον πονοκέφαλο των τελών κυκλοφορίας

Ήδη η ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να ενημερωθείτε για το αν και πόσα τέλη κυκλοφορίας θα πληρώσετε για να κυκλοφορείτε με το όχημά σας στους ελληνικούς δρόμους και το 2015 είναι
διαθέσιμη.

Εισάγοντας τον ΑΦΜ σας και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος σας έχετε τη δυνατότητα να μάθετε το ποσό που θα κληθείτε να πληρώσετε ενώ παράλληλα μπορείται να εκτυπώσετε τη βεβαίωση που είναι απαραίτητη για την πληρωμή του.

Ωστόσο αν δεν θέλετε να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας υπάρχει πρόβλεψη και για εσας! Οι νόμοι και οι κανόνες με τους οποίους μπορεί κάποιος να γλιτώσει τα τέλη κυκλοφορίας είναι πολλοί, συγκεκριμένοι και συγκεντρωμένοι στο αφιέρωμα που ακολουθεί.

Οι τρόποι να απαλλαγείτε από τα τέλη
-Ο πρώτος τρόπος είναι να επιλέξετε ένα καινούργιο όχημα το οποίο θα απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας με βάση την καινούργια νομοθεσία. Ακριβό ως λύση θα σκεφτείτε. Όχι απαραίτητα.
Μην ξεχνάτε ότι είναι μια λύση που σας εξασφαλίζει για περισσότερα χρόνια. Αυτή προβλέπει (προς το παρόν) ότι δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας όλα τα οχήματα τα οποία εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα σε ποσότητα μικρότερη από 100 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο. ΠΡΟΣΟΧΗ: απαραίτητη προϋπόθεση είναι το όχημα να έχει ταξινομηθεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά την 01/11/2010.
-Ο δεύτερος τρόπος είναι να επιλέξετε ένα υβριδικό αυτοκίνητο. Αυτά έχουν ειδικό καθεστώς όσον αφορά στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας. 
-Ο τρίτος τρόπος είναι να ανήκετε σε μια από τις ειδικές κατηγορίες που εξασφαλίζουν απαλλαγή.
-Ο τέταρτος τρόπος που τα τελευταία χρόνια είναι και ο πιο δημοφιλής: να καταθέσετε τις πινακίδες.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis