2017 3

Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Επιστολη αναγνωστη για την αναρτηση ( ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ EUROBANK )

ΠΗΓΗ: www.info1058fm.com
Ο κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ λέει και το τεκμηριώνει , μάλιστα, να μην πληρώσουμε τίποτα στην EUROBANK (έχω χρέος 18000€ περίπου από πιστωτική κάρτα) διότι δεν έχει δικαιοδοσία και εξουσιοδότηση από ΤΧΣ.

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο του κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, το 2013, δεν έκανα ανακοπή σε διαταγή πληρωμής από την EUROBANK τον 11ο/2013.

Αποτέλεσμα πριν 20 ημέρες μου κοινοποίησε προσημείωση του σπιτιού μου, εργατική κατοικία
και δεν μπορώ να κάνω τίποτα λόγω μη ύπαρξης ανακοπής.

Στο Ταχυδρομικό ταμιευτήριο έχω καταναλωτικό δάνειο, ληξηπρόθεσμο,  40000€ περίπου (συγκεντρωτικό για εξώφληση άλλων τραπεζών) και όταν πήρε το Ταχ.Ταμ. η Eurobank, ενώ ήταν ληξιπρόθεσμο το πήρε και αυτό, μάλλον επειδή είχε εξασφάλιση (εγγυητή με ακίνητο) και δεν έμεινε στο κακό Ταχ. Ταμιευτήριο.

Τι γίνετε λοιπόν και προχωράει τις διαδικασίες κανονικά;  Όταν, σε φιλική συζήτηση, έδειξα σε φίλο μου δικηγόρο το άρθρο του κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, μαζί με την επιστολή της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, μου είπε «και τι έγινε και ο ΟΤΕ πουλήθηκε στους Γερμανούς αλλά υφίσταται σαν ΟΤΕ και λειτουργεί κανονικά. Δεν επειρεάζει τίποτα στη λειτουργία κάποιας εταιρείας το ιδιοκτησιακό καθεστώς».  

Το προηγούμενο έτος, που πρωτοείδα το άρθρο του κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, του έστειλα, τότε, μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε. Εγώ τι κάνω τώρα;  Είναι δυνατόν να με συμβουλεύσετε;  Οι δικηγόροι μου λένε για κανονική διαδικασία με το ν. Κατσέλη και ………… ο Θεός βοηθός.  
Ευχαριστώ
Χ. Α.
Πύργος Ηλείας
(Από την άλλη άκρη της Ελλάδας μας)

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis