2017 3

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Θρήνος στη Λαμία - Έσβησε 17χρονος αθλητής

Τραγική ειρωνεία: Πάλευε δυο χρόνια στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας για να κρατηθεί στη ζωή και έφυγε λίγες ώρες μετά τον φιλανθρωπικό αγώνα Χάντμπολ, που έγινε στο Χαλκιοπούλειο ανάμεσα στη Φθία Λαμίας και την ΑΕΚ, για να βοηθηθεί ο ίδιος και ένα ακόμη
παλικάρι από τη Λαμία, που είναι καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι (η φωτο είναι από τον αγώνα).

Ο λόγος για τον 17χρονο Παναγιώτη Μπούρα από την Αιτωλοακαρνανία, που πριν δυο χρόνια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν κατά τη διάρκεια σχολικών αγώνων έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία μέσα στο γήπεδο.

Τότε χειρουργήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Άρτας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας.

Αν και η κατάστασή του από την πρώτη στιγμή ήταν εξαιρετικά σοβαρή ο Παναγιώτης το πάλεψε σκληρά για δυο ολόκληρα χρόνια. Έδωσε πραγματική μάχη και μαζί με αυτόν οι γονείς του που ήταν συνεχώς δίπλα του περνώντας έναν απίστευτο Γολγοθά.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και ο Παναγιώτης έσβησε τα ξημερώματα της Κυριακής. Λίγες ώρες πριν στο Χαλκιοπούλειο οι ομάδες Χάντμπολ, Φθία Λαμίας και ΑΕΚ, είχαν διοργανώσει φιλανθρωπικό αγώνα για να ενισχύσουν τον Παναγιώτη και ένα ακόμη παιδί που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι.

Οι οικογένειά του, οι συγγενείς, οι συμμαθητές του και οι φίλοι του θα του πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στην Φλωριάδα Αιτωλοακαρνανίας που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του.
Lamiareport.gr

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis