2017 3

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Bedel - Το τίμημα ΕΠ .12-- 21/04/2015

Μία ιστορία αγάπης γεμάτη πάθος, και τρεις ήρωες, ο Ali, η Begum και ο Vedat… O Ali στη ζωή του έχει γνωρίσει μόνο την κακομεταχείριση αλλά έχει ορκιστεί να πάρει εκδίκηση. 


Ξεσπάει όλο του τον θυμό στην ίδια τη ζωή, την πικρία του στο τζόγο, γίνεται έρμαιο του
διαβόλου που κρύβει μέσα του και αμελεί τη
γυναίκα του βάζοντάς την σε δεύτερη μοίρα έναντι του τζόγου, του μίσους του και τον πόνο που του προκαλούν τα υποτιμητικά σχόλια του Vedat, τον έρωτα που ποτέ δεν ξέχασε και την τραγική ιστορία της Begum. Αντί οι δυο άντρες να είναι αδέρφια, οι δυο άντρες επιλέγουν να γίνουν εχθροί, και κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν την καρδιά μιας γυναίκας μόνης.

Όλες αυτές οι κινήσεις και οι κόποι φέρνουν στην επιφάνεια τα σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος. Αυτά δεν θα επηρεάσουν μόνο τους δυο άντρες αλλά θα επηρεάσουν βαθύτατα και όσους βρίσκονται γύρω τους.

Ιστορία: 
Για το κάψιμο, την καταστροφή μιας αγάπης μας μιλά η ιστορία των τριών ηρώων, του Ali, της Begüm και του Vedat… Ο Βεντάτ ορκίζεται να πάρει εκδίκηση για την αδικία που υπέστη χρόνια πριν από τον Αλί. Ζει νιώθοντας οργή και αγανάκτηση που τον έδιωξαν από το τραπέζι του τζόγου, καθώς ο Σατανάς νίκησε μέσα του κάθε τι ωραίο, από τότε που η όμορφη σύζυγός του τον έβαλε στον κόσμο του τζόγου. 

Μια δραματική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε αυτόν και την Μπεγκιούμ, παρά την οδυνηρή ταπείνωση που υπέστη και δεν μπορεί να ξεχάσει. Δύο άντρες που προτιμούν να είναι εχθροί αντί αδέρφια και η μάχη μέχρι θανάτου για την αγάπη μιας γυναίκας… Το τι θα γίνει όταν τα σκοτεινά μυστικά βγουν στο φως, θα επηρεάσει βαθιά την ζωή όχι μόνο αυτών των 3, αλλά κι όλων όσοι βρίσκονται γύρω τους. 

Bölüm 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis