2017 3

Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Τήνος

Τα σημαντικά προβλήματα που προκάλεσαν οι πρωτοφανείς χιονοπτώσεις που πλήττουν την Τήνο, οδήγησαν την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να κηρύξει το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα και νερό!

Στην Τήνο σχεδόν τα πάντα έχουν παραλύσει,
καθώς παραμένουν κλειστά τα σχολεία, οι δημόσιες υπηρεσίες και τα καταστήματα.

Τα μόνα που λειτουργούν είναι τα Κέντρα Υγείας του νησιού.

Η ηλεκτροδότηση διακόπηκε εξ αιτίας βλάβης στον υποσταθμό της Δ.Ε.Η. στην Άνδρο, από όπου ηλεκτροδοτείται και η Τήνος.

Το ερπυστριοφόρο όχημα το οποίο μεταφέρθηκε στην Άνδρο ανατράπηκε στην προσπάθειά του να πλησιάσει τον υποσταθμό, όπου το χιόνι έχει ξεπεράσει τα δυόμισι μέτρα.

Παράλληλα, έχουν μεταφερθεί ερπυστριοφόρα για να βοηθήσουν στον αποχιονισμό των ορεινών περιοχών στις οποίες έχουν αποκλειστεί οκτώ χωριά.

Πάντως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες άρχισε σταδιακά η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Τήνο, καθώς το συνεργείο των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ που μετέβη με ελικόπτερο το μεσημέρι στην Άνδρο, όπου και εντοπίστηκε η βλάβη, κατάφερε να την επιδιορθώσει.

Η ηλεκτροδότηση του νησιού υπολογίζεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ώρες.

Αρματαγωγό του πολεμικού ναυτικού απέπλευσε για την Τήνο προκειμένου να φιλοξενήσει κατοίκους του νησιού που χρήζουν βοηθείας εξαιτίας του προβλήματος ηλεκτροδότησης που έχει παρουσιασθεί λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Το αρματαγωγό αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του νησιού πριν από τα μεσάνυχτα.

Για το ζήτημα της παροχής βοήθειας από τις Ένοπλες Δυνάμεις για την επίλυση προβλημάτων επικοινώνησε επίσης με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Την ίδια ώρα στην Άνδρο, οι μετακινήσεις γίνονται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς το οδικό δίκτυο έχει καλυφθεί από χιόνι ύψους δύο μέτρων και τα σχολεία παραμένουν κλειστά. Αν και η ηλεκτροδότηση δεν έχει διακοπεί, εξετάζεται το ενδεχόμενο να κηρυχθεί και αυτό το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επειδή πολλά χωριά έχουν αποκλειστεί από το χιόνι.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis