2017 3

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

KARADAYI 3η σεζόν -- ΕΠ..93 - 13/01/2015


M' ένα συγκλονιστικό φινάλε, που καθήλωσε τους τηλεθεατές στην Τουρκία, ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν της σειράς "Karadayi". Ο γάμος του Μαχίρ με τη Φεριντέ βάφτηκε με...
αίμα και ο Μαχίρ το μόνο που
αναζητά πια είναι η εκδίκηση. Το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς τελείωσε όπως ακριβώς και ο πρώτος κύκλος: τον Μαχίρ στη θέση του κατηγορούμενου και τη Φεριντέ στη θέση της Προέδρου του Δικαστηρίου.
 Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ο Μαχίρ δεν είναι πια εκείνο το καλό παιδί της γειτονιάς που πάσχιζε για το καλό όλων και που στην καρδιά του υπήρχε μόνο η αγάπη. Τη θέση της αγάπης έχει πάρει το μίσος. Μίσος για εκείνους που του πήραν την ευτυχία, που του έκλεψαν τη ζωή, που τον απομάκρυναν από τη Φεριντέ και που τον άλλαξαν, κάνοντάς τον έναν άνθρωπο χωρίς έλεος.

Tην ημέρα του γάμου του Μαχίρ με τη Φεριντέ, 
το νυφικό αυτοκίνητο ανατινάζεται με την οικογένεια Καρά να βρίσκεται μέσα. Ο Μαχίρ σοκάρεται. Την ίδια ώρα η Φεριντέ περιμένει με αγωνία να έρθει ο Μαχίρ για να την πάρει και να παντρευτούν. Όμως η μοίρα τους επιφυλάσσει άλλα πράγματα. Ο θάνατος των αγαπημένων ανθρώπων του Μαχίρ θα τον αλλάξει. Τίποτε δεν θα είναι πια το ίδιο, τόσο για εκείνον, όσο και τους δικούς του που κατάφεραν να επιβιώσουν.

Ο Μαχίρ θα πάρει εκδίκηση. Και πώς θα το καταφέρει αυτό; Θα πρέπει να μπει βαθιά στη "λάσπη" και τον υπόκοσμο ώστε να γίνει ένας σκληρός άνδρας, αλλά και να μπορέσει να έχει όλα όσα θα του χρειαστούν για τον κακό δρόμο που έχει επιλέξει να ακολουθήσει. Στον τρίτο κύκλο του "Karadayi" θα πάρουμε απαντήσεις σε όλα τα αναπάντητα ερωτηματικά που πρόεκυψαν κατά το τέλος του δεύτερου κύκλου.
KARADAYI  3η σεζόν -- ΕΠ..93 - 13/01/2015
Πέθανε όλη η οικογένεια Καρά; Η απάντηση είναι "ΟΧΙ".

Η σχέση της Σονγκιούλ, του Οσμάν και του Γιασίν πώς θα καταλήξει;

Η απάντηση είναι πως η Σονγκιούλ κι ο Οσμάν θα επιβιώσουν από τη βόμβα και η κατάσταση αυτή θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά, με αποτέλεσμα ο Γιασίν να χάσει τον έλεγχο και να διεκδικήσει τη γυναίκα που αγαπάει

Η Αϊτέν θα γίνει κι εκείνη μια γυναίκα της νύχτας που θα σκορπάει τον τρόμο;
ΝΑΙ, η Αϊτέν εκμεταλλεύεται την απουσία του Νεζντέτ και αναλαμβάνει τις επιχειρήσεις του ως νόμιμη σύζυγός του. Φυσικά και θα ζητήσει εκδίκηση και από τη Σουεντά.

Πώς γεννήθηκε το μίσος ανάμεσα στον Μαχίρ και τη Φεριντέ;

Η απάντηση είναι πως ο Μαχίρ ανακαλύπτει πως ο Μεχμέτ κρύβεται πίσω απ΄όλα. Δεν δείχνει έλεος. Δεν δείχνει έλεος ακόμη και στη Φεριντέ, η οποία ακούει την αλήθεια, αλλά δεν θέλει να πιστέψει πως ο πατέρας της ήταν δολοφόνος. Ο Μαχίρ σκοτώνει τον Μεχμέτ.

Η Φεριντέ αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο να καταδικάσει τον Μαχίρ. Όμως στο τέλος η αγάπη θα νικήσει ή και οι δύο θα πάρουν έναν δρόμο χωρίς επιστροφή;

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis