2017 3

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Πως μια προσφορά μπορεί να σας βγει ακριβοτερη απο την αρχικη.....

Πως μια προσφορά μπορεί να σας βγει ακριβοτερη απο την αρχικη.....

Παραγγέλνοντας μια προσφορα απο την DIAMANT Α.Ε. (ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ) παντα οι προσφορες ειναι παιρνοντας δυο ειδη πληρωνεται μειωμενα....δηλαδή ένα είδος κοστιζει Από 19.99 τώρα 9.99 παιρνοντας δυο ειδη πληρωνεται  14,99 ευρώ με δωρεάν τα
έξοδα αποστολής ....

Ελάτε τώρα να δούμε τι απαντούν στα τηλεφωνα σε περιπτωση που το ενα απο τα δυο δεν λειτουργεί..... Η απάντηση είναι πως πρέπει να μοιραστουμε τα εξοδα αποστολης....και ρωταω τωρα εγω!!!!!γιατι να πληρωσω την (ACS) δυο φορες ( αποστολή-Παραλαβή ) απο την στιγμη που δεν ευθύνομαι εγώ για την βλάβη......???? 

Επίσης γιατί ο κάθε ένας καθε μια να προσπαθει να τους εξηγησει πως το λάθος είναι δικό τους τηλεφωνικα αφου δεν βρισκετε κανενας με λιγο φιλοτιμο να πει....( Συγνωμη για το συμβαν κυρια μου μπορειτε να μας το στείλετε και θα γινει αμεσα αντικατασταση )......Δεν υπάρχει όμως αυτό...θα πληρωσετε  5 ευρω μεταφορικα κυρια μου για να μπορεί να γίνει η παραλαβή...Ολα τα παραπανω δεν γραφονται με σκοπό την κατηγορία της εταιρειας,αλλά για λόγους ηθικής απεναντι στους πελατες , που βλεποντας στην τηλεοραση μια διαφημιση σπεύδουν να προλαβουν τα της προσφορας για οικονομικους λογους , και για κάποιους να τους βγαινει 20% περισσοτερο απο την αρχικη αξια...

ΠΗΓΗ : Π.Γεώργιος.

Πιστεύουμε πως η εταιρεία DIAMANT Α.Ε. (ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ)  θα μεριμνήσει για αυτην την αδικια.Εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα πουμε μπραβο η εταιρεία DIAMANT Α.Ε. (ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ) που ακουει το παραπονο των πελατών της και μερίμνει άμεσα στο πρόβλημα .....

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η εταιρεία DIAMANT A.E ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2008 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Βασικό αντικείμενο της εταιρείας είναι το λιανικό εμπόριο έξυπνων οικιακών συσκευών και προτάσεων ένδυσης. Η εταιρεία δεν διαθέτει φυσικά καταστήματα καθώς η προβολή των προϊόντων της γίνεται τηλεοπτικά αλλά και προσφάτως μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας της (www.diamantshop.gr). Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και να παραλάβουν τις παραγγελίες τους με courier στη διεύθυνση που επιθυμούν. 

Σεβασμός για τον πελάτη

Βασική αρχή της εταιρείας είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη και η άμεση εξυπηρέτησή του. Το εξειδικευμένο τμήμα Service φροντίζει για τον έλεγχο και την επιδιόρθωση των προϊόντων κατά τη διάρκεια της εγγύησης. Επίσης παρέχονται ανταλλακτικά και αναλώσιμα για όσο το επιτρέπει ο προμηθευτής, ακόμα και αν το προϊόν έχει εξαντληθεί και δεν διατίθεται πλέον. Τέλος, το καταρτισμένο τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και τις 7 ημέρες της εβδομάδας για τη λήψη παραγγελιών αλλά και για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστούν οι πελάτες σχετικά με τα προϊόντα.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis