2017 3

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Οι χρυσοπληρωμένοι “επαναστάτες” της ΕΡΤ

Αυτός ήταν ο “βαρβάτος” μισθός του Στ. Θεοδωράκη!!!
Μερικά νούμερα του 2002, που τσέπωναν Σημιτικοί και… «επαναστάτες» της κρατικής τηλεοράσεως…!!!

Tα 23.490 ευρώ της αμοιβής του Στ. Θεοδωράκη στην ΕΡΤ, το 2002, προκαλούν πολιτικό θέμα 13 χρόνια
αργότερα.
Ο λόγος για την αμοιβή του Σταύρου Θεοδωράκη, επικεφαλής του Ποταμιού, ως δημοσιογράφου για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» στην ΕΡΤ (ΝΕΤ).
Το θέμα έφερε στην επιφάνεια ο διευθυντής του σταθμού “Στο Κόκκινο”, Κώστας Αρβανίτης, απαντώντας σε ανακοίνωση του Ποταμιού για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που γνωρίζουν τα περί σπατάλης στην ΕΡΤ, δημοσιεύοντας τη δική του σύμβαση στην ΕΡΤ ΑΕ, αλλά και δημοσίευμα του «Π» της 8ης Δεκεμβρίου 2002.
Είχε προηγηθεί η δημόσια καταγγελία του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, μέσα στο Κοινοβούλιο, η οποία αφορούσε στη συνεργασία και στην αμοιβή του Σταύρου Θεοδωράκη στην ΕΡΤ.
Μετά την ανακοίνωση του Κ. Αρβανίτη το internet πήρε φωτιά. Το έγγραφο που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα προερχόταν από την ΕΡΤ και κατέγραφε μεν τη μισθοδοσία δημοσιογράφων της εταιρείας, αναφερόταν όμως και συγκεκριμένα στην εκπομπή που εργαζόταν ο Σταύρος Θεοδωράκης επί προεδρίας Άγγελου Στάγκου και κυβερνήσεως Σημίτη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αμειβόταν με 23.490 ευρώ (μεικτά), η συνεργάτιδά του Γκέλη Βούρβουλη με 5.194 ευρώ (μεικτά) και ο Πέτρος Παραγυός με 2.245 ευρώ (μεικτά).
Η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» είχε ξεκινήσει επί διοικήσεως Π. Παναγιώτου στην ΕΡΤ και πήρε έγκριση και από τον Άγγελο Στάγκο, με μειωμένο κόστος όπως ανέφεραν οι πληροφορίες.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, εκ των επικριτών της κακοδαιμονίας του Δημοσίου, οφείλει πλέον, με την ευθύνη του κόμματος που εκπροσωπεί, να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία για το είδος της συνεργασίας που είχε με την ΕΡΤ, με την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», όπως και για το αν επρόκειτο για μεικτή παραγωγή ή εξωτερική, ποια ήταν η εταιρεία παραγωγής, ποια ήταν η συνεισφορά της και ποιο το καθεστώς των αμοιβών.
Επιπλέον, οφείλει να ξεκαθαρίσει αν υπήρξαν τροποποιήσεις επί του αρχικού κόστους της συμβάσεως. Έτσι, υπεύθυνα, θα προσδιορίσει με απόλυτο τρόπο το είδος της συνεργασίας που είχε με το Δημόσιο και ειδικά με την ΕΡΤ το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis