2017 3

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Aşk Yeniden bolum 01 02 03 04 05 06 0 7 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 -- 23/05/2015 -- Beyaz Yalan ΕΠ 01 02 03 04 05 06 07 08 09 - 23/05/2015

Aşk Yeniden: ρομαντική κομεντί με πρωταγωνιστές τον Buğra Gülsoy και την Özge Özpirinçci. Μια νεαρή γυναίκα αφήνει την οικογένειά της και πηγαίνει στην Νέα Υόρκη ακολουθώντας τον άντρα που αγαπάει. 

Μόλις μαθαίνει ότι είναι έγκυος, αυτός την παρατάει ,παρόλα αυτά όμως εκείνη αποφασίζει να κρατήσει το μωρό και να το μεγαλώσει μόνη
της. Βλέποντας ότι μόνη της δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, αποφασίζει να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη. Ένας άντρας που θέλει να ζήσει τη ζωή του έτσι όπως αυτός θέλει, μακριά από την αυταρχική μητέρα του και έναν αρραβώνα –προξενιό, φεύγει και μετακομίζει στη Νέα Υόρκη προβάλλοντας τη δικαιολογία ότι θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του. Ερωτεύεται, κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του η οποία όμως την απορρίπτει και έτσι αποφασίζει και αυτός να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Φάτιχ, η Ζεϊνέπ και οι υπόλοιποι βάζουν τους πρόσφυγες στην βάρκα και αποφασίζουν να φύγουν από το νησί. Σχεδιάζουν να τους βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν για να ξανασμίξουν με τις οικογένειές τους στην χώρα τους. Αυτό όμως που δεν υπολόγισαν είναι ότι θα συλληφθούν για διακίνηση λαθρομεταναστών. Με την αστυνομία να φτάνει στο σπίτι του Σεβκέτ Ρείς, καμία από τις δυο οικογένειες δεν μπορούν να χαρούν με το γεγονός ότι βρέθηκαν τα παιδιά τους μιας και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην φυλακή. Όλοι νιώθουν ανακουφισμένοι μόλις οι πρόσφυγες δίνουν την κατάθεσή τους. Ωστόσο, αυτή τη φορά οι τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ‘ Η οικογένεια Σεκερτζιζαντέ συνελήφθη για διακίνηση λαθρομεταναστών’ δημιουργεί νέες χαώδεις καταστάσεις για ακόμα μια φορά.

06/05/2015 -- bolum 10 son (1osΚυκλος)
Bolum : 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 191 20
Gr SUBS
Bolum : 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 191 20
Νεο SiriaL

Κόβεται το Beyaz Yalan!

H σειρά Beyaz Yalan που έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο από τον τηλεοπτικό δέκτη του ShowTV είναι ένα ακόμα θύμα των ποσοστών τηλεθέασης. Στη σειρά, μια παραγωγή της NTC Yapim, πρωταγωνιστούν οι: Kutsi, Deniz Baysal, Ebru Aykaç, Ege Aydan, Elıf İskender,Çağlar Sayın, Seher Terzi, Berkan Bulut, Onur Dikmen, Çetin Karakul, Ebru Aytemur, Fatih Dokğöz ,Özge İnce, Ayça Yağcıoğlu, Pınar Deniz, Biıran Yılmaz και Dilara Topuklular.

Φήμες λένε ότι η σειρά που άλλαξε μέρα προβολής από Δευτέρα βράδυ σε Σάββατο βράδυ ελπίζοντας ότι θα κάνει καλύτερα νούμερα τηλεθέασης, έχει αφαιρεθεί παντελώς από το πρόγραμμα του ShowTV. Το περασμένο Σάββατο προβλήθηκε το 6ο επεισόδιο της σειράς το οποίο και κατέλαβε την 39η θέση στα ποσοστά τηλεθέασης και έτσι βγήκε από το τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού.

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis