2017 3

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

KARADAYI 3η σεζόν -- ΕΠ..114 DVD (35) --- 11/06/2015


Σοκ και αναταραχή προκάλεσε η είδηση ότι ο Μαχίρ στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Karadayi» θα πέσει νεκρός. Οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς έχουν ήδη ξεσηκωθεί και φυσικά κανείς δεν μπορεί να δεχτεί ένα τόσο άσχημο φινάλε σ’ ένα ζευγάρι όπως ο Μαχίρ και η Φεριντέ που έχουν περάσει πολλές καταστάσεις μεταξύ τους και
κατάφεραν μέχρι και την τελευταία στιγμή να μείνουν μαζί και ενωμένοι...

Ομως το τέλος για εκείνους δυστυχώς δεν ήταν γραφτό να είναι καλό.Φινάλε με θάνατο θα έχει το «Karadayi», σ’ ένα επεισόδιο που αναμένεται να σπάσει τα μηχανάκια της τηλεθέασης και να βάλει επίλογο σε μια σειρά που για τρία χρόνια αγαπήθηκε όσο καμία άλλη. Η σειρά κατάφερε να καθηλώσει το κοινό τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Τουρκία και δυστυχώς, παρά τις προσδοκίες όλων για ένα ευτυχισμένο τέλος, οι σεναριογράφοι φαίνεται πως είχαν άλλες βλέψεις στο μυαλό τους, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει ακόμα και την τελευταία στιγμή η μεγάλη ανατροπή. Το τελευταίο επεισόδιο του «Karadayi» θα προβληθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου από το ATV της Τουρκίας και ήδη έχουν κυκλοφορήσει δύο teaser με το τέλος. Στο ένα από αυτά μας δείχνει την οικογένεια Καρά, πέντε χρόνια μετά από τα γεγονότα που διαδραματίζονται, να είναι πάνω από τον τάφο του Μαχίρ. Η Φεριντέ έχει κοντά της το γιο που απέκτησε με τον Μαχίρ και ο οποίος αφήνει λουλούδια στον τάφο του μπαμπά του, η Ιλκνούρ κρατάει από το χέρι την κόρη που απέκτησε με τον Σεγίς, ενώ ο Ορχάν, η Σονγκιούλ, ο Ναζίφ και ο Ερντάλ έχουν σκυμμένα τα κεφάλια τους....

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis