2017 3

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Gullerin Savasi -- Πόλεμος των ρόδων Ολα τα Επεισοδια 04/10/2015

Η Gulru (Damla Sonmez) είναι ένα νέο και όμορφο κορίτσι μίας φτωχής οικογένειας. Ο πατέρας της δουλεύει σαν κηπουρός σε μία πλούσια έπαυλη και οι ιδιοκτήτες του έχουν δώσει ένα μικρό σπίτι στο κήπο. Η μεγαλύτερη αδερφή της δουλεύει σαν μαγείρισσα στην ίδια έπαυλη. H Gulru μένει με τον πατέρα της και τις δύο αδερφές της σε αυτό
το μικρό σπίτι για το προσωπικό, και μερικές φορές βοηθάει την αδερφή της στις αγγαρείες του σπιτιού. Καθαρίζει το σπίτι και εκτελεί τις εντολές των ενοίκων του.

Η Gulru ονειρεύεται να γίνει σαν την κόρη της πλούσιας έπαυλης, την Gulfem (Canan Erguder) η οποία ζει στο εξωτερικό πολλά χρόνια. Η Gulru θαυμάζει τόσο πολύ την Gulfem που θέλει να γίνει μία πετυχημένη σχεδιάστρια σαν την Gulfem. Γι’ αυτό το λόγο σπουδάζει με υποτροφία στο πανεπιστήμιο και σχεδιάζει να δουλέψει με την Gulfem όταν αποφοιτήσει.

Όταν πεθαίνει ο πατέρας της Gulfem, η Gulfem έρχεται στην Κωνσταντινούπολη για την κηδεία. Σύντομα ανακαλύπτει ότι η τελευταία επιθυμία του πατέρα της ήταν να κρατήσει όλα του τα παιδιά μαζί στην Κωνσταντινούπολη. Έτσι η Gulfem συγκατοικεί με τον μικρό της αδερφό τον Cihan (Sercan Badur) αν και δεν θέλει να μένει μαζί του. Η Gulru είναι πολύ χαρούμενη γιατί πιστεύει ότι θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το πρότυπο της κάθε μέρα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περιμένει.

Χωρίς λογική εξήγηση η Gulfem απολύει τον πατέρα και την αδερφή τηςGulru, και τους δίνει διορία μόνο 5 μέρες για να βρουν καινούργιο σπίτι. Λόγω αυτή της κατάσταση η οικογένεια της Gurlu αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία. Επιπλέον η Gulfem κατηγορεί την Gulru ότι της έκλεψε ένα κολιέ. Γι’ αυτό το λόγο η Gulru θέλει να πάρει εκδίκηση από το πρότυπό της και ορκίζεται ότι θα πάρει τα πάντα από την Gulfem. Ο Omer (Baris Kilic) που είναι η πρώτη και μοναδική αγάπη της Gulfem, γίνεται και αυτός μέρος της ιστορίας όταν από σύμπτωση πέφτει πάνω στην Gulru.

Σε αυτή την ιστορία θα ανακαλύψουμε ένα ερωτικό τρίγωνο που περιβάλλεται από την ταξική διαφορά μεταξύ πλουσίων και φτωχών οικογενειών. Θα δούμε τον αγώνα ενός φτωχού κοριτσιού ανάμεσα στους πλούσιους. Θα καταφέρει η Gurlu να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να γίνει πλούσια, δυνατή, θαυμαστή και σεβαστή; Θα χάσει η Gulru την αθωότητά της προσπαθώντας να πάρει την εκδίκησή της;
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 FINAL

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis