2017 3

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Έγινε γνωστή η ημερομηνία προβολής της σειράς İstanbullu Gelin

H σειρά İstanbullu Gelin ξεκινάει την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο Star TV Τουρκίας.

H νέα δραματική σειρά της O3 Medya για το Star Tv, με πρωταγωνιστές τους Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Güven Murat Akpınar, Fatih Koyunoğlu, Dilara Aksüyek και
Neslihan Yeldan,σε σενάριο του Ali Aydın και στην καρέκλα του σκηνοθέτη η Zeynep Günay Tan.
Instanbullu Gelin-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΝΥΦΗ.

ΥΠΟΘΕΣΗ 
Η σειρά "İstanbullu Gelin" είναι η δραματική ιστορία αγάπης της Süreyya, μιας πολύ όμορφης και περήφανης νεαρής κοπέλας, η οποία μεγάλωσε χωρίς μητέρα και πατέρα και αναγκάστηκε από πολύ μικρή να είναι υπεύθυνη για την ζωή της και του πλούσιου και χαρισματικού επιχειρηματία Faruk, τον οποίο ερωτεύεται και ακολουθεί ως νύφη στην Προύσα.

Ο έρωτας ανάμεσα στην Süreyya, που έχει μεγαλώσει σε μια μεγάλη πόλη και λατρεύει την ελευθερία και τον Faruk, που παρά την μοντέρνα του εμφάνιση είναι στενά δεμένος με την οικογένειά του και τις παραδόσεις, από το πρώτο κιόλας λεπτό θα περάσει από αρκετές δοκιμασίες.

Ενώ η Süreyya, από την στιγμή που διαβαίνει το κατώφλι του αρχοντικού έρχεται αντιμέτωπη με την πεθερά της, κυρία Esma , που θέλει να είναι ο μοναδικός κριτής των πάντων στο αρχοντικό, την İpek, που ο μόνος της σκοπός είναι να σταθεί η μικρή της κόρη στα πόδια της και η ίδια να ορθώσει το ανάστημά της και με τα προβλήματα καθενός από τα τρία προβληματικά αδέρφια του συζύγου της, του Fikret, του Osman και του Murat, ο Faruk αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος την πιο απρόσμενη στιγμή με έναν εχθρό - έκπληξη που εμφανίζεται μπροστά του. 

Τα γεγονότα που εξελίσσονται θα κλονίσουν συνθέμελα το σχεδόν τετρακοσίων χρόνων αρχοντικό που στέκεται με όλο του το μεγαλείο και όλη η οικογένεια θα λάβει μερίδιο από αυτό!

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis