2017 3

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Deli Gönül - Τρελή καρδιά - Επεισόδιο 1 – Πρεμιέρα

Περίληψη 

ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Kadir είναι ένας δάσκαλος σε μια επαρχιακή πόλη, που ασχολείται με τα προβλήματα των μαθητών του και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για την καλή ανατροφή τους, γι' αυτό και είναι αγαπητός σε όλους. Η αδερφή του Sebahat συναντά τυχαία σε ένα ορεινό χωριό τον Mustafa Dede και αναλαμβάνει την ευθύνη αυτού και της
εγγονής του Şükran, η οποία αγαπά τον Kadir σαν πατέρα της κι έτσι ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένα στην πόλη Hatay.

Η ζωή του Kadir αλλάζει εντελώς με την άφιξη της Fatmanur, μιας δασκάλας μουσικής στο σχολείο και τη γνωριμία τους. Ο Kadir και η Fatmanur ερωτεύονται και θέλουν να παντρευτούν. Ωστόσο, ο πατέρας της Fatmanur, Hayri, δεν δίνει την άδειά του γι' αυτό το γάμο. 

Η Fatmanur και ο Kadir αποφασίζουν να παντρευτούν με οποιοδήποτε κόστος. Όμως, το παιχνίδι που παίζει η μοίρα στους δύο ερωτευμένους την ημέρα του γάμου, θα ανατρέψει όλες τις προσδοκίες τους. Εξαιτίας των ψεμάτων που τους λένε, ο Kadir και η Fatmanur παρασύρονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ενώ η Fatmanur κατευθύνεται στο Hatay μαζί με τον φίλο της Ahmet, για να ζητήσει λογαριασμό από τον Kadir, εκείνος αγνοώντας όλα όσα συνέβησαν, παίρνει όλα τα ρίσκα για να μην χάσει την Şükran και δεν μπορεί να φανταστεί ότι η λύση που βρίσκει θα τον σπρώξει σε έναν πιο δύσκολο και χωρίς επιστροφή δρόμο.

Ο Kadir, αφού δέχεται επαγγελματική πρόταση, αρχίζει να δουλεύει στο σχολείο της Türkan, στην Κωνσταντινούπολη. Από τη στιγμή που πατά το πόδι του στο σχολείο, συνειδητοποιεί ότι η δουλειά του δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Οι κανόνες που έχουν βάλει οι ίδιοι οι μαθητές σε αυτό το σχολείο, θα είναι για τον Kadir η πιο δύσκολη δοκιμασία.

Από την μια μεριά ο Kadir, που έχει χάσει τα πάντα και παλεύει για να μην χάσει και την κόρη του κι από την άλλη η Fatmanur, που έχει εξαπατηθεί και ψάχνει για απαντήσεις. Παρ' όλα τα ψέματα και τις προδοσίες, οι δυο ερωτευμένοι σταδιακά θα έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλον. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι εύκολο γι' αυτούς να είναι μαζί.
Deli Gonul (Τρελή καρδιά) 1ο τρέιλερ

2013-1Συστατικα blog

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://www.info1058fm.com/2013/10/01-02.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

ShareThis